بارش شهابی Daytime Arietid را از دست ندهید

بارش شهابی Daytime Arietid بیست‌ویکم خرداد در اوج خود قرار دارد و نرخ ساعتی سرسویی آن تقریبا 50 است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بارش شهابی Daytime Arietid از بیست و ششم فروردین تا چهارم تیر فعال خواهد بود و زمان اوج آن دوشنبه -بیست‌ویکم خرداد- است؛ در طول این مدت هر زمان که نقطه تابش شهاب باران در صورت فلکی برج حمل بالای افق باشد، احتمال مشاهده شهاب‌ها وجود خواهد داشت، هرچه نقطه تابشی در آسمان بالاتر باشد، تعداد شهاب‌های قابل مشاهده بیشتر است.

بارش شهابی Daytime Arietid از اصفهان از ساعت ۰۲:۳۳ که نقطه تابش آن از افق شرقی شما بالا می‌رود تا حوالی ساعت ۰۴:۲۳ قابل رصد خواهد بود، نرخ ساعتی سرسویی (ZHR) بارش شهابی Daytime Arietid تقریباً ۵۰ است، البته این نرخ ساعتی با فرض یک آسمان کاملاً تاریک محاسبه می‌شود و در عمل تعداد شهاب‌هایی که مشاهده می‌کنید، کمتر خواهد بود.

تخمین زده شده است که افراد می‌توانند از اصفهان در زمان اوج بارش شهابی تا ۱۷ شهاب در ساعت را رصد کنند؛ در این زمان، ماه نو نیز رخ می‌دهد و تداخل قابل‌توجهی ایجاد نخواهد کرد.

رصد خوشه ستاره‌ای Messier

۹۲ خوشه ستاره‌ای Messier 92 در صورت فلکی هرکول طی هفته‌های آینده در آسمان عصر واقع می‌شود، این خوشه ستاره‌ای دوشنبه -بیست‌ویکم خرداد- حدود نیمه شب به وقت محلی به بالاترین نقطه خود در آسمان می‌رسد و روزهای بعد هر روز چهار دقیقه زودتر به اوج خود می‌رسد.

خوشه ستاره‌ای Messier 92 حوالی ساعت ۲۰:۱۹ حدود ۴۵ درجه بالاتر از افق شمال شرقی شما قابل مشاهده خواهد بود، سپس ساعت ۰۰:۰۵ حدود ۷۹ درجه بالاتر از افق شمالی شما به بالاترین نقطه خود در آسمان خواهد رسید و حدود ساعت ۰۳:۴۳ تقریباً ۴۶ درجه بالاتر از افق شمال غربی شما از دسترس خارج می‏‌شود.

رصد خوشه ستاره‌ای Messier 92 از زاویه ۴۳ درجه و هشت دقیقه شمالی از نیمکره شمالی آسان‌تر است، اما از عرض‌های جغرافیایی بسیار جنوبی قابل مشاهده نیست؛ این خوشه ستاره‌ای با قدر ۶.۶ کاملاً کم نور است و با چشم غیرمسلح قابل مشاهده نیست، اما می‌توان آن را از طریق دوربین دوچشمی یا تلسکوپ رصد کرد.

کد خبر 761661

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.