به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، حسن موحدیان عصر امروز _یکشنبه، بیستم خرداد_ در نشست آسیبشناسی فرآیند اجرای قانون هوای پاک در کلانشهر مشهد مقدس، اظهار کرد: بررسی وضعیت آلودگی هوا نشان میدهد که از زمان تصویب قانون هوای پاک، شاهد بدتر شدن شرایط بودهایم و کیفیت هوای شهرها رو به افول است.
وی با بیان اینکه آمار و عملکرد اقدامات در حوزه اجرای قانون هوای پاک نشان از شرایط نامطلوب اعتباری دولت از سال ۹۶ دارد، افزود: اگر به دنبال تحقق هوای پاک هستیم، یکی از موضوعات بسیار مهم، تأمین منابع مالی مورد نیاز است، برنامهریزیهای صورت گرفته با تزریق منابع اجرایی میشوند.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس ادامه داد: در حوزه برنامهریزی و ترسیم اهداف کلان، عملکرد مطلوب بوده ولی در حوزه اجرا، آنگونه که باید عمل نشده که البته ریشه آن در فقدان منابع مالی است.
موحدیان تصریح کرد: براساس گزارشات، ۲۳ دستگاه در اجرای قانون هوای پاک مسئولیت دارند و هر نهادی باید به سهم خود، نقشآفرینی کند تا شاهد بهبود شرایط هوای کلانشهرها و به ویژه مشهد باشیم؛ از سوی دیگر، باید با محوریت استاندار و فرماندار، تقویت تعاملات بینبخشی و پرهیز از موازیکاری و فعالیتهای جزیرهای در این خصوص در دستورکار قرار گیرد.
وی با بیان اینکه شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره توجه ویژهای به هوای پاک داشته و دارد، گفت: از جمله مصداق این رویکرد، تخصیص اعتبارات کلان برای تکمیل فاز یک خط ۳ مترو و همچنین توسعه فضاهای سبز شهری است.
موحدیان تاکید کرد: قانون هوای پاک، تحت هر شرایطی باید اجرا شود و اگر نقایص دارد و اصلاحاتی نیازمند است، باید توسط نهادهای مربوطه در مسیر اصلاح آن گام برداشت تا ارتقا کارآمدی این قانون و ارتقا کیفیت زیست شهری را داشته باشیم.
نظر شما