شهرداری باید به سیاست تولی‌گری در بافت تاریخی دست پیدا کند

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه شهرداری باید به سیاست تولی‌گری در بافت تاریخی دست پیدا کند، گفت: شهرداری طی این سال‌ها پروژه‌های عمرانی بسیاری را اجرا کرد، اما در نقش مجری بوده است؛ بیش از آنکه مجری باشیم، باید سیاست‌گذار باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسول میرباقری امروز _یکشنبه بیستم خرداد_ در نطق میان‌دستور صدوسی‌وششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) اظهار کرد: با این ازدواج ساده، والاترین ثمرات که سلسله معصومین تا منجی عالم بشریت است، شکل گرفت و برکات آن برای بشریت رقم خورد.

وی با اشاره به مشکلات شهروندان در حوزه ساخت‌وساز افزود: با توجه به اینکه بسته تشویقی حوزه شهرسازی در مرحله اجرا قرار گرفته سوال این است که آیا زیرساخت، درآمد و محاسبات آماده است؟ آیا بازدیدها به‌روز است؟ خبرهایی از محلات مبنی بر اینکه پیش از اعلام این بسته تشویقی، گاهی چند هفته، محاسبات و درآمد یک شهروند باقی مانده است، می‌شنویم، نمی‌دانیم با مراجعه بیشتر مردم و استقبال از این طرح آیا مشکلات در مناطق مضاعف می‌شود یا خیر؟ درخواست داریم هر عددی که قرار است در سیستم ثبت شود و ناهماهنگی‌های موجود بین درآمد، محاسبات و شهرسازی رفع شود تا مردم دچار مشکل نشوند.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان از شکل‌گیری ناحیه و بافت تاریخی مناطق ۳ و یک شهرداری اصفهان خبر داد و گفت: با پیگیری‌های شورا در دوره ششم این اتفاق برای نخستین بار در شهر اصفهان رقم می‌خورد و اداره بافت تاریخی مناطق مهم تاریخی شکل می‌گیرد. مدیر اداره قائم‌مقام شهردار منطقه است، همچنین کارشناس شهرسازی برای رفع مشکلات در این حوزه و تأیید نما و سیما و منظر شهری، کارشناس خدمات شهری برای پیگیری مشکلات ویرانی و منازل آسیب‌ساز و کارشناس عمران برای اجرای پروژه‌های عمرانی در این اداره مستقر هستند.

وی با بیان اینکه امیدواریم با این اتفاق شهرداری به سیاست تولی‌گری خود در بافت تاریخی دست پیدا کند، گفت: شهرداری طی این سال‌ها پروژه‌های عمرانی بسیاری را اجرا کرد، اما در نقش مجری بوده است؛ ما می‌گوییم بیش از آنکه مجری باشیم باید سیاست گذار باشیم و بستر را برای ورود بخش خصوصی فراهم کنیم، زیرا آن‌ها بهتر از ما می‌توانند پروژه‌ها را کامل و از آن استفاده کنند.

میرباقری با اشاره به رویدادهای برگزار شده در میدان امام علی (ع) گفت: امیدواریم این رویدادها رونق از دست رفته این منطقه را بازگرداند؛ در این راستا رویداد جشن نیمه شعبان، ولادت امام رضا (ع) برگزار شد و رویداد غدیر در پیش است و این رویدادها باید مقدمه‌ای برای رونق کسب‌وکار در میدان شود تا آسیب‌های اجتماعی پیرامون مسجد جامع برطرف شود.

وی با تأکید بر لزوم بازگشایی گلوگاه‌ها خاطرنشان کرد: از مناطق خواستیم که حداقل یک خیابان را در منطقه با جدیت آزاد کنند، در این راستا مناطق ۱۵، ۸ را بررسی کردیم و یکی از خیابان‌ها را جزو وظایف تکلیفی آن‌ها قرار دادیم که سال جاری تکمیل شود.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: درخواست می‌کنیم از سوی حوزه شهرسازی فهرست گلوگاه‌های اولویت یک همه مناطق برای ما ارسال شود و از مناطق نیز خواستیم که کارهای انجام شده برای این گلوگاه‌ها را تا یک ماه آینده پیگیری کنند، حتی از طریق روش‌هایی همچون امتیاز دادن و فرصت بسته تشویقی می‌توانیم اتفاقات خوبی را برای گلوگاه‌ها را رقم بزنیم.

وی با بیان اینکه یکی از بهترین خدماتی که می‌توان به محلات داد بازگشایی گلگوگاه‌ها است، گفت: این حرکت مصداق باز کردن گره از مشکلات مردم است، معتمدان و دغدغه‌مندان شهر می‌توانند با باز کردن یک گره گلوگاهی، از چندین و چند خانواده گره‌گشایی کنند.

میرباقری با تبریک روز صنایع دستی بیان کرد: توقع داشتیم برای روز صنایع دستی اتفاقات ویژه‌تری رقم خورد، اما از نظر تبلیغات شاهد اتفاق خاصی در شهر نیستیم، این در حالی است که اصفهان پایتخت بیش از دوسوم صنایع دستی ایران است؛ تعداد هنرمندان این عرصه روزبه‌روز کمتر می‌شود و در آینده اتفاقات ناگواری را در این حوزه شاهد خواهیم بود.

کد خبر 761333

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.