ناصر ایمانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به خودشیفتگی برخی از زمان ثبت نام کنندگان در ستاد انتخابات وزارت کشور اظهار کرد: لازم است یک بازنگری مجدد در قوانین انتخابات داشته باشیم؛ اینکه برخی افراد بدون هیچگونه سابقه فعالیت اجرایی، خود را در این سطح ببیند که شخصیت دوم کشور باشند نشان دهنده نقص قوانین است.
وی به ثبت نام بیش از ۸۰ نفر در مدت زمان قانونی ثبت نامها در وزارت کشور اشاره کرد و افزود: خیلی بیشتر میتوانستند ثبت نام کنند یعنی اگر همه افرادی که از گذشته تاکنون توانستهاند نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی باشند برای ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری مراجعه کنند این آمار بیش از دو هزار نفر خواهد شد؛ بنابراین تعداد ثبت نام کنندگان میتوانست بسیار بیشتر از این ۸۰ نفر باشد که این از نقص قوانین نشأت میگیرد.
هزینههای زیادی برای نبودن احزاب پرداخت کردهایم و میکنیم
این فعال سیاسی اصولگرا ابراز کرد: قوانین نباید به گونهای باشد که افراد مختلف با هر گونه سابقه اجرایی به خود اجازه دهند خود را شایسته صلاحیتهای یک رئیس جمهور بدانند و گمان کنند که میتوانند مدیریت کلان کشور را بر عهده بگیرند و در ادامه با هر هدفی ثبت نام کنند.
وی تاکید کرد: عمده این افراد با هدف ثبت چهره و دیده شدن برای ثبت نام کاندیداتوری ریاست جمهوری اقدام کردهاند؛ البته اگر از نگاه وسیعتر این قضیه را بررسی کنیم میبینیم که ما طی سالهای گذشته در کشور هزینههای زیادی برای نبودن احزاب و تشکلهای قانونی پرداخت کردهایم و همچنان هم هزینه میکنیم.
چرا مسئولان نظام نمیخواهند به مسئله احزاب تن در دهند؟!
ایمانی ابراز کرد: متأسفانه این هزینه را میدهیم اما اسمی از احزاب قانونی که بتوانند در انتخابات شرکت کنند را نمیآوریم و علت آن هنوز مبهم باقی مانده است که چرا مسئولان نظام نمیخواهند به مسئله احزاب و تشکلها تن در دهند؟!
وی در ادامه پیرامون آرایش سیاسی ثبت نام کنندگان گفت: از هر دو جناح مطرح کشور افرادی ثبت نام کردهاند و از افراد نسبتاً مستقل هم ثبت نامهایی انجام شده است؛ مهم ثبت نامها نیست بلکه مهم افرادی هستند که از این جمع تأیید صلاحیت میشوند.
این فعال سیاسی اصولگرا خاطر نشان کرد: پس از مرحله تأیید صلاحیتها کاندیداها مورد وزن کشی و تشخیص جریانهای سیاسی قرار خواهند گرفت و بر اساس آن رقابت خواهند کرد؛ بنابراین مهم کاندیدا شدنها نیست مهم تأیید صلاحیتها است.
نظر شما