بیمارستان ۳۲ تختخوابی لنده ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان لنده تا قبل از دولت سیزدهم ۱۵ درصد پیشرفت داشته و هم‌اکنون شاهد پیشرفت ۶۵ درصدی آن هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سعید جاودان‌سیرت، امروز_ شنبه، نوزدهم خرداد_ در حاشیه بازدید از بیمارستان ۳۲ تختخوابی در حال ساخت شهرستان لنده، اظهار کرد: از ابتدای دولت سیزدهم فقط ۱۵ درصد این بیمارستان پیشرفت داشت که در دولت سیزدهم این میزان به ۶۵ درصد رسیده‌است.

وی افزود: با توجه به روند خیلی خوب پروژه امیدواریم تا پایان سال‌جاری این پروژه مهم و حیاتی برای شهرستان لنده به بهره‌برداری برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: تلاش‌ها و اقدامات خوبی در راستای ارتقای سطح سلامت در شهرستان لنده اجرایی شده‌است و بخشی نیز در پیش است که با ساخت بیمارستان شاهد استقرار پزشکان متخصص و ارائه خدمات شبانه‌روزی به شهروندان خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم در خصوص بهسازی ناوگان آمبولانسی و خودروهای کمک‌دار برای مناطق صعب‌العبور که خدمتی مضاعف در حوزه درمان است بتوانیم این مهم را در این شهرستان با تخصیص سهمیه داشته باشیم.

جاودان‌سیرت خاطرنشان کرد: در سطح استان سه آزمون برای نیروهای رسمی، نیروهای حراستی و نیروهای روان‌شناس برگزار شد که در همه این رده‌ها سهمیه شهرستان لنده لحاظ شده‌است که پس از اعلام نتایج کارشان را در لنده آغاز خواهد کرد.

وی افزود: به‌دنبال تجهیز و اهدای وسایل چشم‌پزشکی برای شهرستان لنده هستیم و در بحث دیالیز نیز این مهم فعال است، در راستای اصل ۴۷ این مهم نیز باید به بخش خصوصی واگذار شود تا شاهد خدمات‌رسانی و نظارت مستمر در این حوزه باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: خدمات ارزشمند دولت سیزدهم در طول سه سال گذشته در حوزه بهداشت و درمان کم‌نظیر بوده‌است و در سفر دوم رئیس‌جمهور شهید به استان بیش از ۲۹ پروژه مهم بهداشتی و درمانی و پایگاه اورژانس را در استان افتتاح کردیم و در هفته دولت نیز ۱۵ پروژه افتتاح و ۱۱ پروژه نیز کلنگ‌زنی شده‌است.

وی تصریح کرد: حضور خیرین در کنار دانشگاه علوم پزشکی استان باعث شده‌است تا ۱۰ پروژه خیرساز در حوزه علوم پزشکی نیز فعال شود که برخی نیز افتتاح و برخی دیگر نیز با میزان پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد در حال اجرا است.

جاودان سیرت در خصوص بحث سونوگرافی در لنده، خاطرنشان کرد: در بحث سونوگرافی یک‌روند کلی در حوزه درمان است که توزیع پزشکان متخصص یک فرآیند ملی است و بر اساس نیازمندی‌ها و جمعیت این مهم تخصیص داده می‌شود.

وی افزود: گاهی تعداد فارغ‌التحصیلان این رشته جواب‌گوی همه کشور نیست و این مهم در بحث به‌کارگیری این متخصصین کار سختی است، ولی در تلاشیم که این مشکل را حل کنیم.

کد خبر 761182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.