لزوم توجه به تداخلات دارویی با غذاها

کارشناس اداره کل دفتر نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو در مورد تداخلات دارویی با بعضی از خوراکی‌ها توصیه‌هایی ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، الناز ذوقی اظهار کرد: بیماران باید برای پیشگیری از تداخلات دارو با غذاها به توصیه‌های داروسازان در خصوص نحوه صحیح مصرف داروها به لحاظ مصرف آن همراه غذا یا با معده خالی توجه کنند.

وی یکی از تداخلات دارویی با خوراکی‌ها را علف چای یا گل راعی معرفی کرد و افزود: از علف چای در ایران فراورده‌هایی با نام‌های تجاری پرفوران، هایپران یا نروکسین جهت کنترل اختلالاتی همچون اضطراب وجود دارند که در صورت مصرف هم‌زمان با بعضی داروهای ضداضطراب و افسردگی دیگر مانند داروهای مهارکننده انتخابی سروتونین همچون سیتالوپرام، داروهای ضد افسردگی همچون نورتریپتیلین، داروهای مهارکننده مونوآمین‌اکسیداز همچون سلژیلین می‌تواند موجب بروز سندرم سروتونینی شود.

کارشناس اداره کل دفتر نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: سندرم سروتونین طیفی از علائم بی‌قراری، گیجی، تعریق، لرز، اسپاسم عضلانی، تغییرات فشار خون یا عوارض شدیدتر است و بیمارانی که داروهای اعصاب و روان مصرف می‌کنند به دنبال بروز علائم مشکوک به ویژه بعد از شروع داروی جدید باید پزشک خود را مطلع کنند.

کد خبر 761029

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.