به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، احمد توکلی شامگاه _پنجشنبه هفدهم خرداد_ در جلسه کارگروه زیربنایی مازندران با اشاره به عدم پاسخگویی روش کشت به صورت سنتی برای نیاز، اظهار کرد: بازدهی کم و درآمد پایین کشت سنتی موجب شده است تا تولیدکننده دیگر رقبتی برای تولید نداشته باشند.
وی توجه ویژه به راهاندازی صنایع تبدیلی کشاورزی در مازندران حاصلخیز و با تنوع کشت محصولات کشاورزی را ضروری دانست و افزود: راهاندازی واحدهای تولیدی مکانیزه به ویژه کشت گلخانهای در بخش کشاورزی مورد تاکید و در حال اجرا است.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران با تاکید بر اینکه صدور مجوز برای ایجاد واحدهای صنعتی به ویژه بخش کشاورزی ضروری است، اظهار داشت: راهاندازی واحدهای کشاورزی مکانیزه در زمینهای کشاورزی موجب از بین رفتن زمینهای حاصل خیر نخواهد شد، بلکه ضریب تبدیل را افزایش خواهد داد.
توکلی با بیان اینکه حتی در کشورهایی که یارانهها از مدتهای قبل قطع شده بود، یارانه در بخشهای بهداشت، صنایع کشاورزی و آموزش قطع نشد، تصریح کرد: توجه به این بخشها به ویژه صنایع غذایی و کشاورزی در راستای امنیت غذایی جامعه است و حمایت آن برای دولتها بسیار مهم است.
وی با اشاره به اینکه پروندهها در کارگروه زیربنایی با دقت بررسی میشود، خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از تخریب زمینها به ویژه اراضی کشاورزی حاصلخیز، صدور مجوز برای واحدها، با رعایت حفظ یکپارچگی اراضی و توان اکولوژیک و نوعیت خاک انجام میشود.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران گفت: راهاندازی واحدهای کشاورزی مکانیزه در زمینهای کشاورزی موجب از بین رفتن زمینهای حاصلخیر نخواهد شد، بلکه ضریب تبدیل را افزایش خواهد داد.
کد خبر 760713
نظر شما