به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیتالله عبدالکریم عابدینی امروز _سهشنبه پانزدهم خرداد_ در مراسم ایام رحلت امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد اظهار کرد: چقدر شکنجههای طاقتفرسا در زندانهای طاغوت اعمال شد تا انقلابیون دست از امام (ره) بردارند اما اراده آنها هر روز محکمتر از روز گذشته میشد و هیچ خللی در ارادهها پیش نمیآمد.
وی اضافه کرد: در ۸ سال دفاع مقدس شاهد بودیم بسیاری از عزیزان به اسارت بعثیها در آمدند، به این عزیزان چقدر سخت گذشت، اما همواره در راه خدا پایدار و مقاوم بودند، اولین کسی که به اسارت در آمد و آخرین کسی که آزاد شد از استان قزوین است، سرلشکر شهید حسین لشگری بیشترین مرارتها و سختیهای دوران اسارت را کشید اما خم به ابرو نیاورد، ایشان بیش از ۱۸ سال در اسارت بود، چندین سال در شرایطی بود که با هیچکس ارتباط نداشت و در تاریکی سلول انفرادی روزگار میگذراند، اما باز هم استقامت داشت.
نماینده ولی فقیه در استان با یادآوری اینکه امام (ره) وقتی در سال ۴۲ کار خود را آغاز کرد، حتی هنوز گوهر وجود امام (ره) برای حوزه علمیه هم آشکار نشده بود، گفت: مانند آیتالله رئیسی که در حیات ایشان کسی از ویژگیهای شخصیتی ایشان آگاه نبود و خودشان هم تمایل نداشتند این ویژگیهای زیبای شخصیتی هویدا شود.
آیتالله عابدینی افزود: این در حالی بود که آیتالله رئیسی مجتهد حوزه علمیه بود و دکترای دفاع شده دانشگاهی داشت، آیتالله رئیسی هرگز به دفاع از شخصیت خودش نپرداخت، این نشان دهنده کرامت انسانی است، این کرامت انسانی متعلق به شاگردان امام (ره) است، امروز هم هر کس که با روح جوانمردی زیست میکند، شاگرد مکتب امام خمینی (ره) است.
وی ادامه داد: کسی که به دنبال مسائل دنیوی، مقام و خوشگذرانی است، به درد دانشگاه امام (ره) نمیخورد، جوانمردها این گونه نیستند، اما ناجوانمردها دنبال مسائل دنیوی و ثروتافزایی هستند، راه امام خمینی (ره) راه کرامت انسانی است.
امام جمعه شهر قزوین در ادامه صحبتهایش با بیان اینکه آن موقع امام (ره) فرمود آمریکا طبل توخالی است، گفت: اکنون اگر امام (ره) زنده بود و میخواست دوباره این جمله را بفرماید، احتمالاً میگفت آمریکا طبل تو خالی بود، یعنی الان دیگر همان طبل تو خالی هم نیست.
آیتالله عابدینی افزود: بیشتر از نیم قرن از قیام امام (ره) گذشته است، اما هنوز آدمهای کوچکفکری هستند که آمریکا، اروپا و اسرائیل را بزرگ میبینند، در حالی که هر چه میگذرد ما میبینیم اینها خیلی کوچک، حقیر، سیلیپذیر و شکستپذیر هستند، یعنی وقتی به گوش آنها سیلی میزنیم در معرض نابودی قرار میگیرند.
وی ادامه داد: امام (ره) راجع به اسرائیل فرمود اگر هر مسلمان یک سطل آب بریزد اسرائیل را سیل میبرد، آن موقع شاید فهم این جملات برای همه سخت بود، اما اکنون میبینیم فهم این جملات آسان شده است، یک روزگاری در جنگ ۶ روزه اعراب چندین کشور اسلامی در مقابل اسرائیل بودند و اسرائیل همه آنها را شکست داد، همین اسرائیل در مقابل مردم غزه که هیچ چیزی در بساط ندارند، به زانو در آمده است و اسرائیل در یک شرایطی قرار گرفته که نه میتواند پس برود و نه راه پیش دارد، این را خودشان هم میدانند و همه مسئولان اسرائیلی به جان هم افتادهاند.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین با تأکید بر اینکه اکنون دیگر چیزی از اسرائیل نمانده که بخواهد مقاومت کند، گفت: همین ایستادگی جبهه مقاومت به معنای اضمحلال و نابودی اسرائیل است و به زودی شاهد این مسئله خواهیم بود.
آیتالله عابدینی خاطرنشان کرد: امام (ره) مانند یک خورشید عالم تاب بود، نور رسول اکرم (ص) در امام (ره) درخشیدن گرفته بود، حتی مسیحیها هم از نور وجود ایشان گرم شدند، یک پیرمرد مسیحی کشاورز در روستا در سالهای انقلاب به امام (ره) نامه نوشته بود و گفته بود اماما مقاومت کن، تو حتماً پیروز میشوی، من سیمای ملکوتی حضرت مسیح (ع) را در چهره تو میبینم.
وی اهل غزه را یاران امامخمینی (ره) توصیف و اضافه کرد: تازه صدای امام (ره) به آنجاها رسیده است، اهل یمن، عراق، سوریه، فلسطین، لبنان، کرانه باختری رود اردن و علیالخصوص غزه همان آدمهایی هستند که یاران امام محسوب میشوند.
امام جمعه قزوین در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه آغاز پیادهروی اربعین با حاج قاسم بود، گفت: اصلاً ما باورمان نمیشد در کشوری که داعش بر آن مسلط است بتوان پیادهروی برای اربعین کرد، حاج قاسم هم خودش احساس امنیت میکرد و هم بسیاری از کشورها را امن کرد. حاج قاسم سلیمانی برای اینکه به خانمها و دختران سوریه دلگرمی بدهد دختر خودش را هم به سوریه برده بود.
آیتالله عابدینی افزود: امام (ره) در شعری گفتهاند «روزها میگذرد، حادثهها میآید / انتظار فرج از نیمه خرداد کشم»، اگر این فرج را پیروزیهای دنیایی در نظر بگیریم، میبینیم که به احترام ایران، یک دنیا به پا خاسته است، امروز یک دنیا مقابل اندیشه و تفکر ما، رهبر، دین و قرآن ما قیام کردهاند.
وی ادامه داد: در سال ۵۴ طلبههای جوان به مناسبت دوازدهمین سالگرد ۱۵ خرداد، در مدرسه فیضیه جمع شدند و مدرسه در محاصره بود، اینها تا عصر روز ۱۷ خرداد مقاومت کردند، در آخر نیروهای شاهنشاهی به مدرسه حمله کردند و قتل و تبعید و شکنجههای ساواک اتفاق افتاد، امروز میبینیم هر ساله بیش از ۲۰ میلیون نفر در اربعین همان حرف فیضیه را میزنند، در صدها دانشگاه اروپایی، آمریکایی، شرقی و غربی دانشجویان قیام کردهاند و همان حرفهای فیضیه را میزنند، دبیرستانیها هم دارند به دانشجویان میپیوندند، قبل از اینها هم اقشار مختلف قیام کرده بودند.
نظر شما