به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر باقی در جریان بازدید خبرنگاران از بعضی پروژههای جهاد آبرسانی و زیرساختهای آب و فاضلاب استان ایلام اظهار کرد: ابرپروژه جهاد آبرسانی در کل کشور از ابتدای دولت سیزدهم رقم خورد و در استان ایلام نیز این پروژه آبرسانی برای ۱۰ شهرستان استان در قالب ۱۸ مجتمع آبرسانی روستایی با هدف رفع تنش در تمام روستاهایی که با مشکل قطعی آب و یا افت فشار مواجه بودند وارد فاز اجرایی شد.
وی افزود: پروژه جهاد آبرسانی به روستاهای استان از انتهای سال ۱۴۰۰ تاکنون برای ۱۲۸ روستا با جمعیتی بالغ بر ۸۰ هزار نفر وارد فاز اجرایی شده است و تا این لحظه ۷۳.۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
معاون بهرهبرداری و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان ایلام اضافه کرد: در بعضی پروژهها که پایان یافته و وارد مدار بهرهبرداری شده است، مردم از نعمت آب آشامیدنی سالم برخوردار شدهاند.
باقی خاطرنشان کرد: اعتبار این پروژه حدود ۵۰۷ میلیارد تومان بوده و اجرای خط انتقال به طول ۲۵۰ کیلومتر و انتقال، اصلاح و بازسازی شبکه توزیع روستاها به طول ۴۳۸ کیلومتر، احداث ۳۷ باب مخزن به حجم ۱۶۵۰۰ متر مکعب، حفر و تجهیز دو حلقه چاه و بهسازی ۵ چشمه است.
وی تاکید کرد: استان ایلام جزو سه استان برتر کشور در ردیفهایی است که برای پیشرفت فیزیکی این پروژهها در نظر گرفته شده است.
معاون بهرهبرداری و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان ایلام با تاکید بر اینکه پیشرفت ریالی پروژه نزدیک به ۵۰ درصد است، تصریح کرد: یکی از مشکلات پروژه آبرسانی به روستاها بحث تخصیص نیافتن به موقع اعتبارات است این پیشرفت ریالی ۵۰ درصدی روند پیشرفت پروژه را کند کرده است به نحوی که باید اواخر سال گذشته پروژه خاتمه پیدا مییافت ولی تاکنون به اتمام نرسیده است.
باقی یکی از مهمترین چالشها و مشکلات اصلی پروژه جهاد آبرسانی به روستاها را وجود معارضان اجتماعی و یا دستگاههای خدمات رسان دانست و گفت: در بعضی مجتمعهای بخش زرینآباد شهرستان دهلران، روستای چهل زرعی زرنه شهرستان ایوان و بخش سیکان شهرستان دره شهر، معارضات مردمی سبب شد این پروژهها از مسیری که داشته است خارج شود و مردم از سیستم آبرسانی بیبهره شوند.
نظر شما