به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان، گلبهار خسروی امروز _یکشنبه سیزدهم خرداد_ در کارگروه بهبود کیفیت و ستاد امتحانات سواد آموزی استان اظهار کرد: از مجموع ۱۴ هزار و ۴۴۹ نفر حجم ابلاغی برنامه سوادآموزی به استان کردستان در سال گذشته، ۹ هزار و ۲۲۹ نفر تحت پوشش قرار گرفته و عملکرد استان ۶۳.۳۸ درصد بوده است.
وی افزود: در دوره سوادآموزی از ۵۳۰۹ نفر تعداد ۱۹۴۹ نفر، در دوره انتقال از ۵۱۳۰ نفر تعداد ۵۱۲۱ نفر و در دوره تحکیم نیز از ۴۰۱۰ نفر تعداد ۲۱۵۰ نفر تحت پوشش قرار گرفته است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان، گزارشی از وضعیت کلاسهای سوادآموزی استان نیز ارائه کرد و گفت: در مجموع ۸۰۸ کلاس در استان تشکیل شده است که ۹۱۲۶ نفر سوادآموز شامل ۸۲۰۶ نفر زن و ۹۲۰ نفر مرد هم اکنون مشغول به تحصیل هستند.
خسروی با بیان اینکه فرآیند ثبت نام و کلاسگذاری از شهریور ماه ۱۴۰۲ آغاز و تا اسفند طول کشید، اضافه کرد: با توجه به شروع فعالیت کلاسها و طول دورههای سواد آموزی، کلاسهای سال ۱۴۰۲ تا شهریور ۱۴۰۳ طول میکشد و هم اکنون برخی از کلاسها از جمله دوره تحکیم به مرحله امتحان رسیده است.
وی گزارشی از وضعیت برگزاری امتحانات کلاسهای سوادآموزی نیز ارائه کرد و گفت: هم اکنون ۲۸ کلاس دوره سواد آموزی، ۴۶ کلاس دوره انتقال و ۲۸۴ کلاس دوره تحکیم در مرحله امتحانات پایانی قرار دارند و ۲۴۲ حوزه آزمونی در همین راستا تشکیل شده است.
وی تصریح کرد: از ابتدای سال تحصیلی جاری تاکنون ۱۲ شهرستان توسط تیم نظارتی استان مورد بازدید قرار گرفته و چهار شهرستان در دور اول باقی مانده است که ظرف هفته آینده در شهرستانهای بیجار، کامیاران و مناطق موچش و کرانی مورد بازدید قرار خواهند گرفت.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: در زمان حضور در شهرستانها و مناطق، در جلسات گروه بهبود کیفیت و ستاد امتحانات شرکت و نتایج بازدید تشریح و وضعیت سوادآموزی مورد بررسی قرار گرفته و بعد از نظارت میدانی، گزارش بازدید حضوری تهیه و تنظیم و جهت اقدام لازم به شهرستانها و مناطق ارسال میشود.
هاشم ناظمیجلال، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در این نشست با اشاره به سختی کار شناسایی، جذب، آموزش و نگهداشت سواد آموزان گفت: در این شرایط سایر بخشها باید برای پیشبرد امور سوادآموزی کمک کنند.
وی افزود: ضرورت دارد بازدیدهای حضوری در سطح استان و شهرستانها و مناطق از کلاسهای سواد آموزی و امتحانات پایانی انجام و فرآیند سواد آموزی در کمال سلامت پیگیری و به سرانجام برسد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، زمان ثبت نام را بهترین فرصت برای شناسایی اولیای بی سواد دانش آموزان عنوان کرد و از مدیران مدارس و مجموعه دستاندرکاران امر خواست، در راستای شناسایی و معرفی واجدین شرایط با سوادآموزی همکاری لازم را داشته باشند.
گفتنی است؛ در این نشست پیرامون مسائل جاری حوزه سوادآموزی بحث و تبادل نظر و مقرر شد اعضای گروه بهبود کیفیت استان از کلاسها و برگزاری امتحانات پایانی سواد آموزی حضوری بازدید کرده و نظارتهای لازم صورت گیرد.
نظر شما