به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، عبدالله حبیبی امروز _شنبه دوازدهم خرداد_ در جمع رسانهها اظهار کرد: حداقل ۳۰ درصد معلمان پایه اول ابتدایی کلاسهای مستقل مدارس دولتی شهری و روستایی در سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۴ مشمول سازماندهی به شیوه نظام دوری میشوند.
وی با تاکید بر اینکه طرح نظام دوری بهعنوان یکی از برنامههای دارای اولویت در دستور کار قرار دارد، افزود: در راستای استقرار تدریجی نظام دوری جلسهای پیرامون ضوابط و فرایندهای اجرایی سازماندهی معلمان دوره اول ابتدایی برگزار شد.
مدیرکل آموزشوپرورش خوزستان تصریح کرد: فرآیند استقرار نظام دوری با سازماندهی بخشی از معلمان کنونی مشغول به خدمت پایه اول ابتدایی در پایه دوم (به همراه دانشآموزان ارتقا یافته خود در محل مدرسه کنونی) در سال تحصیلی ۱۴۰۳_ ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد.
حبیبی تصریح کرد: اداره کل آموزشوپرورش استان خوزستان در راستای ارتقای صلاحیتهای عمومی، تخصصی و حرفهای معلمان مشمول نظام دوری، با استفاده از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و گروههای آموزشی، از تیر ماه سال جاری نسبت به آموزش و توانمندسازی حرفهای معلمان مشمول این طرح اقدام خواهد کرد.
وی اضافه کرد: معلمان شرکتکننده در طرح نظام دوری پس از طی چرخه سه ساله سازماندهی به این شیوه، از مزایای مربوط به فرآیند جابهجایی بین مدارس، مناطق و استان و سایر امتیازات قانونی برخوردار میشوند.
مدیرکل آموزشوپرورش خوزستان ادامه داد: توانمندسازی والدین نیز باید در اجرای این برنامه مورد توجه قرار گیرد، زیرا استفاده از ظرفیت مشارکت والدین، تحقق اهداف تعلیم و تربیت منطبق بر سند تحول بنیادین را تسهیل میکند.
حبیبی با بیان اینکه در سال تحصیلی گذشته نظام دوری به صورت آزمایشی دربعضی از مدارس استان خوزستان اجرایی شد، گفت: در راستای حمایت از آموزگاران شرکتکننده در نظام دوری، ۷۳ بسته زبان آموزی پایه اول بهصورت رایگان در اختیار معلمان شرکتکننده در این طرح قرار گرفت.
به گزارش ایمنا، در سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۳ ۷۳ معلم در استان خوزستان بهصورت داوطلبانه در این طرح شرکت کردند که این تعداد معلم به ۲۰۵۶ دانشآموز، آموزش دادهاند.
نظر شما