محمدحسین عطایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قزوین از رشد ۳.۴ درصدی تولید گوشت قرمز در واحدهای صنعتی پرورش دام فعال این استان طی اردیبهشت امسال خبر داد و اظهار کرد: طی اردیبهشت سال جاری، ۳۴۷۹ تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال این استان تولید شده است.
وی افزود: این میزان گوشت قرمز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۳۳۶۴ تن بوده، افزایش ۳.۴ درصد رشد داشته است.
رئیس جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه بیشترین تولید گوشت قرمز در استان قزوین در واحدهای دامی شهرستان بویینزهرا تولید میشود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهرهبردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان فعالیت دارند.
عطایی با اشاره به آغاز فصل برداشت گندم عنوان کرد: با توجه به آغاز برداشت گندم، ۱۴ سیلو در استان قزوین گندم کشاورزان را ذخیرهسازی میکند، این سیلوها ظرفیت ذخیرهسازی ۳۹۱ هزار تن محصول کشاورزی را دارد.
وی تصریح کرد: سه انبار بهداشتی ذخیرهسازی غلات، نگهداری و ذخیرهسازی محصولات کشاورزی در سطح استان را بر عهده دارد که ظرفیت آنها ۸۰ هزار تن است. این مراکز از جمله سیلوهای مستقل (بخش خصوصی)، سیلوهای وابسته به کارخانه آرد، سیلوهای وابسته به صنایع تبدیلی و غذایی و مراکز ذخیرهسازی بخش دولتی و ملکی وابسته به اداره کل غله است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: یک سیلوی ذخیره گندم با ظرفیت ۲۰ هزار تن دارای مجوز تأسیس صادر شده توسط این سازمان در حال تکمیل و ساختوساز است و در صورت تکمیل و راهاندازی این سیلوها، امکان ظرفیت ذخیرهسازی گندم به ۴۱۱ هزار تن خواهد رسید.
نظر شما