به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری، محمد فرخ زاده در جلسه بررسی طرحهای گردشگری آبی که در سازمان آب منطقهای فارس برگزار شد، استعدادهای استان در زمینه گردشگری آبی را بی نظیر دانست و اظهار کرد: اولویت مهم در اجرای این پروژهها توجه به گردشگری پایدار، حفظ محیط زیست و منابع طبیعی و پیوستهای فرهنگی است.
وی افزود: بایستی به شدت مواظب بود که پروتکلهای زیست محیطی و صیانت از منابع آب منطبق با استانداردها رعایت شود و ایجاد هر نوع کاربری فرهنگی، ورزشی، هیجانی و اقتصادی بایستی جنبه آموزشی و برای ایجاد فرهنگ نحوه تعامل و رفتار صحیح با طبیعت طراحی شود.
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس تصریح کرد: در حال حاضر هجوم عدهای تخریب گر در قالب طبیعت گرد نماهای کاملاً غیر حرفهای بسیاری از ایستگاهها و منابع آبی را مورد تهدید قرار داده است که لازم است با آموزش و فرهنگ سازی در این باره اقدام کرد.
فرخ زاده با بیان اینکه وسعت استان پهناور فارس از بسیاری از کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج فارس بیشتر است، ادامه داد: فارس از استعدادهای گران بهایی در حوزه گردشگری برخوردار است که میتوان در پرتو آن به درآمدزایی و اشتغالزایی رسید.
وی خواستار برنامه ریزی برای بهره مندی از این ظرفیتها شد و اضافه کرد: سیاست گذاری برای رونق گردشگری نباید وابسته به اظهار نظرهای سلیقهای باشد؛ بلکه باید برنامه ریزی های مدون و قانونمندی را در دستور کار قرار داد که با تغییرات مدیریتی خللی در آن ایجاد نشود و سرمایه گذاران با آرامش خاطر فعالیت کنند.
به گفته معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس، حوزه گردشگری میتواند با یک واحد سرمایه گذاری بیش از ۲۵ واحد شغلی ایجاد کند. این در حالی است که در بخش صنعت با سناریوی معکوس آن روبرو هستیم.
فرخ زاده با تاکید بر اتخاذ تدابیر دوراندیشانه در حوزه تاب آوری اظهار کرد: در افق ۵۰ ساله جهان، کشورهایی موفق هستند که در زمینههای امنیت غذایی و تأمین آب موفق باشند و استان پهناور فارس باید با تدبیر ویژه ای در این زمینه گام بردارد و گردشگری میتواند با درآمدزایی بالا برای استان این مهم را محقق کند.
وی افزود: علاوه بر پروژههای گردشگری در کنار سدها ما در استان با انبوهی از برکهها، آبگیرها، آبشارها و تفرجگاههای آبی روبرو هستیم که متأسفانه فهرست جامع و دقیقی از آنها موجود نیست.
به گفته معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس تعریف پیوستهای فرهنگی، رسانهای و ورزشی در توسعه گردشگری آبی ضروری است و باید به موازات پیوستهای اقتصادی و زیست محیطی به آنها توجه داشت و از نظرات شورای فرهنگ عمومی استان بهره مند شد.
فرخ زاده با تاکید بر استفاده از نظر اساتید گردشگری برای نگارش طرحهای توجیهی این پروژهها خاطر نشان کرد: سرمایه گذاران دیگر از روشهای سرمایه گذاری سنتی استقبال نمیکنند و خواستار اجرای پروژههای مشارکتی هستند و بخش دولتی باید در زمینه احداث و گسترش زیرساختهای گردشگری فعالیت بیشتری نشان دهد.
وی توسعه گردشگری را در گسترش رفاه و آرامش جامعه فوق العاده خواند و تصریح کرد: استان فارس از یک طرف رتبه یک جنگلهای کشور را داراست و از طرف دیگر در گردشگری آب از استعداد بی نظیری برخوردار است که اگر به درستی استفاده شود زمینه ایجاد انواع تفرجگاههای طبیعی، ورزشهای آبی و مهیاست.
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس اضافه کرد: برای استقبال از گردشگری آبی باید نسبت به توسعه زیرساختهای اقامتی، تفریحی، ورزشهای آبی و دیگر مواردی که مورد استقبال جامعه واقع میشود، همت گماشت.
نظر شما