کمیته‌های فرهنگی، ورزشکاران شاخص را پرورش می‌دهند

مدیرکل دفتر امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان گفت: می‌توان از دل کمیته‌های فرهنگی چهره‌های برجسته بسیاری را پرورش داد که این اقدام در قیامت نیز پاداش بسیاری دارد. این شبکه نیازمند تکرار و دیدارهای متعدد است و باید برای آن همت وجود داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت‌الاسلام علی احدی امروز _ جمعه یازدهم خرداد_ در حاشیه مراسم اختتامیه دوره توانمندسازی مسئولان ورزشی اظهار کرد: امروزه چند شبکه مهم در ورزش کشور تشکیل شده است. اولین شبکه مرتبط با چهره‌های ورزشی است، جامعه‌ای تحت عنوان نجوا تشکیل شده و بیش از ۳۰۰ چهره شاخص ورزشکار در آن حضور دارند؛ در این جامعه بیش از ۳۰ اردوی جهادی را پشت سر گذاشته‌ایم، زندانی‌های بسیاری را آزاد کرده‌ایم و بارها نیز مورد تمجید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته‌ایم.

وی افزود: شبکه دوم شامل مدیران فرهنگی و ورزشی است که در حال حاضر ۶۰۰۰ نفر در آن فعال هستند و در این دوره توانمندسازی نیز اهداف بعدی خود را ترسیم و مرور کردیم‌.

مدیر کل دفتر امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: شبکه سوم شبکه کمیته‌های فرهنگی هیئت‌های ورزشی است که پیش از این وجود نداشته و به همین دلیل آزمون و خطاهای بسیاری را به خود می‌بیند؛ بدون تردید می‌توان از دل کمیته‌های فرهنگی چهره‌های برجسته بسیاری را پرورش داد که این اقدام در قیامت نیز پاداش بسیاری دارد، این شبکه نیازمند تکرار و دیدارهای متعدد است و باید برای آن همت وجود داشته باشد. تبیین چنین شبکه‌ای در فدراسیون‌ها پروسه‌ای طولانی مدت است که تا این لحظه رشد خوبی داشته و این رشد باید بیش از گذشته باشد.

حجت‌الاسلام احدی با بیان اینکه شبکه چهارم شبکه باشگاه‌های فرهنگی کشور است، ادامه داد: جشنواره‌ای را پیش‌رو خواهیم داشت که از باشگاه‌هایی که در حیطه فرهنگی فعال بوده‌اند تجلیل خواهد شد. در حال حاضر بیش از ۳۰ هزار باشگاه در سطح کشور وجود دارد و از هر استان باید ۲۰ باشگاه برای حضور در این جشنواره معرفی شود. برای باشگاه‌هایی که در حیطه فرهنگی فعال هستند پنلی طراحی شده تا گزارش‌های خود را با سایر باشگاه‌ها به اشتراک بگذارند و در نهایت نیز از باشگاه‌های برتر تجلیل خواهد شد.

کد خبر 758918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.