به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید جلیلی پس از ثبتنام در انتخابات ریاست جمهوری با در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات کشور، اظهار کرد: مردم در سوگ رئیسجمهور شهید و محبوب خودشان، نشان دادند بهخوبی قدردان «خدمت و صداقت» هستند. خلق حماسه از دل حادثه هنر مردم ایران است.
وی افزود: ملت خوب و فهیم ما سهم خود را انجام دادهاند و اکنون آمادهاند تا نقشهای بزرگتری برای پیشرفت کشور ایفا کنند. باور دارم مردم ما آنچه در امکان و توان آنها بوده است به صحنه آوردهاند و میآورند و این بزرگترین سرمایۀ کشور است.
داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: اکنون، نوبت عدالت برای نقشآفرینی تکتک مردم ایران جهت مشارکت در پیشرفت کشورشان است و اکنون، زمان تدبیر برای یک تصمیم بزرگ و فرصت جهاد بزرگ برای جهش ایران است.
جلیلی یادآور شد: رئیسجمهور شهید این سرمایۀ مردمی را میشناخت و قدر آن را میدانست. کسی که پا به عرصۀ انتخابات ریاست جمهوری میگذارد، باید همچون رئیس جمهور شهید این سرمایۀ مردمی را بشناسد و قدر بداند. امروز به دولتی نیاز داریم که با همۀ وجود، عزم و اراده و برنامه داشته باشد تا این سرمایه را ارتقا دهد.
داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: ما در ده سال گذشته در «دولت سایه» به این اندیشیدهایم و با شبکهای گسترده از نخبگان و استادان حوزههای مختلف درباره آن بررسیهای کارشناسی انجام دادهایم. در تمام این ۱۰ سال، فارغ از اینکه دولت مستقر، خود را رقیب ما میدانسته یا رفیق ما، نتایج بررسی و حل مسائل را برای تایید، تصحیح یا تکمیل به دولتمردان ارایه کردیم.
وی با بیان اینکه «رئیسجمهوری باید بداند چه فرصتهایی وجود دارد و چگونه از این فرصتها به نفع ملت ایران استفاده حداکثری کند»، اظهار کرد: رئیسجمهوری آینده باید به حداقلها و ادارۀ روزمرۀ کشور راضی نشود و به قلهها نگاه کند. پیشرفتهای مردم ما و روندهای جهانی به ما نشان میدهد، ما امروز در یک فرصت تاریخی هستیم. هر ملتی که از فرصتهای تاریخی غفلت کرد، از مسیر پیشرفت عقب ماند.
جلیلی یادآور شد: پیشرفت به دست نمیآید مگر با عدالت. عدالتی که در جهت جهش کشور، برای مشارکتدادن ظرفیت تکتک مردم ایران حق قائل باشد و آن را به میدان بیاورد. این حق همه مردم ایران است که برای جهش این کشور دوست داشتنی نقشی ایفا کنند و این وظیفۀ دولت است که برای آن برنامه داشته باشد.
داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: تبعیض نمیگذارد همه حرکت کنند. بدون مناسبات عادلانه، سرمایهها به ضرر همه تلف میشود و به سود عدهای معدود به کار گرفته میشود. در مناسبات عادلانه است که همۀ ظرفیتها به کار گرفته، حصارها و انحصارها شکسته، خطکشیهای نادرست برداشته و پیشرفت محقق میشود.
وی ادامه داد: برای جهش، برای پیشرفت، مشارکت حداکثری مردم لازم است، عدالت لازم است. همه باید امکان حرکت و رشد داشته باشند و امروز درادامۀ موفقیتهای مسیر شهید رئیسی، به تصمیمهای صحیح و بهموقع نیاز داریم، تا نه تنها دچار روزمرگی نشویم، بلکه به قلههای پیشرفت دست پیدا کنیم.
جلیلی گفت: هنر تدبیر یعنی باید فرصتهای فرهنگی، تاریخی، منطقهای، اقتصادی، علم و فنآوری را از قبل شناخته باشیم، اولویتبندی و برنامهریزی کرده باشیم و با اشراف لازم بر برنامه، آن را به اجرا درآوریم تا نتیجۀ تحقق برنامهها، بهرهبردن همه مردم ایران باشد، نه فقط عدهای خاص. همچنان که باید آسیبها را که مانع این پیشرفت است شناخته باشیم و اجازه ندهیم مانع این پیشرفت شود.
نظر شما