مردم از رئیس‌جمهور آینده چه انتظاری دارند؟

شهادت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم، موجب شد تا برای دومین بار در طول تاریخ انقلاب اسلامی، انتخابات ریاست‌جمهوری زودتر از موعد برگزار شود و دوباره فضای انتخاباتی بر کشور حاکم شود، در این گزارش از دغدغه‌های مردم و انتظارات آن‌ها از رئیس‌جمهور آینده خواهیم گفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، پس از ارتحال بنیان‌گذار انقلاب و شهادت سردار دل‌ها، خبر شهادت رئیس‌جمهور مردمی، تلخ‌ترین خبری که مردم شنیدند، همه در شک بودند و این خبر قابل باور نبود، اما رهبر انقلاب مردم را به آرامش دعوت کردند و سخنانشان انگار آبی بر آتش بود که مردم را آرام کرد.

مسئولان ارشد دولت هم در اندوه و ناراحتی بودند، اما اداره امور کشور را مهم‌تر دانستند و به سرعت معاون اول رئیس‌جمهور امور کشور را در دست گرفت و حالا باید طبق قانون مسئولان آماده برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست‌جمهوری شوند، در فضاهای حقیقی و مجازی سیاسیون سرشناس بسیاری را می‌بینی که گمانه‌زنی برای حضور آن‌ها برای انتخابات ریاست‌جمهوری به گوش می‌رسد که برخی‌ها حضور قطعی خود را اعلام کردند، برخی حضورشان را تکذیب کردند و برخی هم در شک و دودلی هستند که آیا وارد عرصه رقابت شوند یا خیر؟

بدون شک حضور شهید آیت‌الله رئیسی به مدت حدود سه سال به‌عنوان رئیس‌جمهور که جایگاه ویژه‌ای در دل مردم باز کرده بود، به‌یقین کار را برای رئیس‌جمهور بعدی سخت خواهد کرد.

در چهارمحال‌وبختیاری که استانی کم‌برخوردار محسوب می‌شود، ایشان در قلب مردم چنان جایگاهی باز کرده بودند که مردم این دیار شاید به سختی بتوانند در این دوره فردی را به‌عنوان رئیس‌جمهور خود انتخاب کنند، چراکه مورد قیاس با رئیس‌جمهور قبلی قرار می‌گیرد و آن‌ها منتظر هستند تا ببینند آیا نهمین رئیس‌جمهور می‌تواند دل بی‌بی‌گل‌های چهارمحال و بختیاری را به دست بیاورد؟

مردم از رئیس‌جمهور آینده چه انتظاری دارند؟


انتظار مردم از دولت چهاردهم چیست؟

اکبر همتی، یکی از شهروندان پا به سن گذشته چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با نشان دادن شناسنامه‌اش که تمام صفحاتش از مهرهای آبی و قرمز پر شده بود، می‌گوید: در تمام عمرم در همه انتخابات شرکت کردم، اما شهید رئیسی برای مردم چیزی دیگر بود.

وی می‌افزاید: ایشان جای خودش را در دل مردم باز کرده بود و خودش را از مردم می‌دانست، در حال حاضر نیز انتظار داریم رئیس‌جمهور بعدی و هر کسی که انتخاب شد همچون ایشان درد مردم را گوش دهد و درد مردم را درد خودش بداند.

علی میلادی، یکی از جوانان رأی اولی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار می‌کند: من برای نخستین بار است که می‌توانم رأی دهم و خوشحال هستم که نخستین رأی من برای انتخاب رئیس‌جمهور است.

وی می‌گوید: از همه مردم دعوت می‌کنم که پای صندوق‌های رأی بیایند تا بتوانیم رئیس‌جمهوری همچون آیت‌الله رئیسی انتخاب کنیم، رئیس‌جمهوری که به دل مردم بنشیند به‌یقین مشکلات مردم را مشکلات خودش می‌داند و تا آخرین لحظه برای مردمش تلاش می‌کند.

سعیده موسوی یکی از بانوان شهرکردی نیز در این ارتباط می‌گوید: انتظار داریم همه مردم پای صندوق رأی بیایند و فرد اصلح را انتخاب کنند و فرد انتخاب شده نیز برای رفع مشکلات مردم از دل و جان مایه بگذارد تا مردم را از این مشکلات گرانی و تورم نجات دهد.

وی ادامه می‌دهد: امیدوارم مردم استان ما حضور پرشوری در پای صندوق‌های رأی داشته باشند تا دینشان را به شهدا و رئیس‌جمهوری که به‌خاطر مردم شهید شد ادا کنند.

مردم از رئیس‌جمهور آینده چه انتظاری دارند؟

تاکید بر اصل بی‌طرفی مطلق از سوی دست‌اندرکاران امر انتخابات

با ابلاغ وزیر کشور سوت شروع به کار ستاد انتخابات در استان چهارمحال‌وبختیاری نیز به صدا در آمد و طبق برنامه زمان‌بندی شده مرحله‌به‌مرحله به انتخابات نزدیک می‌شویم و فردا برای حضور در پاستور به صف و مراحل ثبت‌نامشان انجام خواهد شد.

محسن حسین‌میرزایی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری در این باره می‌گوید: در نشست ستاد انتخابات استان درباره برگزاری مطلوب و قانونمند چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری برنامه‌ریزی و دهم خرداد به‌عنوان زمان رسمی آغاز فرایند انتخابات از سوی وزیر کشور تعیین شده است.

وی می‌افزاید: بر این اساس دهم تا چهاردهم خرداد زمان ثبت‌نام داوطلبان برای شرکت در انتخابات رئیس‌جمهوری تعیین شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری با اشاره بر ضرورت جانمایی شعب، تاکید می‌کند: بر اساس قانون زمان پایان تبلیغات داوطلبان چهاردهمین دوره انتخابات رئیس‌جمهور ۲۴ ساعت قبل از آغاز زمان رأی‌گیری است.

حسین‌میرزایی با بیان اینکه انتخابات رئیس‌جمهوری یک حوزه انتخابیه به صورت کشوری دارد، بیان می‌کند: استفاده از افراد بی‌طرف، قانونمند و کاربلد در هیئت‌های اجرایی، معتمدان شعب و نمایندگان فرماندار از جمله نکاتی است که باید از سوی اعضای ستاد انتخابات مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر ضرورت همکاری هرچه بیشتر رسانه‌ها برای زمینه‌سازی افزایش حضور مردم در عرصه انتخابات، اضافه می‌کند: در این ارتباط آنچه باید مورد توجه قرار گیرد، حفظ فضای حاکم بر کشور دربار تکریم جایگاه رئیس‌جمهور شهید و تبدیل فضای مجازی و حقیقی استان به فضای انتخاباتی است.

رئیس ستاد انتخابات چهارمحال‌وبختیاری وحدت، انسجام و همدلی از موارد بسیار مهم در انتخابات می‌داند و می‌گوید: آنچه موجب شکل‌گیری انسجام و وحدت در جامعه می‌شود امیدافزایی و امیدآفرینی است.

حسین‌میرزایی با تاکید بر ضرورت تولید محتواهای امیدآفرین، امیدافزا و امیدوارانه صحبت کردن با هدف تقویت وحدت و انسجام در جامعه ادامه می‌دهد: با هم‌فکری، مشورت، تدبیر و بارگذاری محتواهای امیدآفرین زمینه عملیاتی کردن چهار راهبرد مورد تاکید رهبر معظم انقلاب درباره رقابت، سلامت، امنیت و مشارکت تحقق پیدا کند و باید رعایت اصل بی‌طرفی مطلق از سوی دست‌اندرکاران امر انتخابات مورد توجه قرار بگیرد.

مردم از رئیس‌جمهور آینده چه انتظاری دارند؟

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رهبر انقلاب در رابطه با انتخابات فرمودند: «انتخابات در کشور ما یک فرصت بسیار بزرگ است و نباید از دست داد، مخالفان جمهوری اسلامی نمی‌خواهند از این فرصت استفاده شود، این یک امکان برای ملت است، یک ظرفیت بزرگ برای پیشرفت کشور است، شور انقلابی مردم را نشان می‌دهد وقتی مردم در انتخابات شرکت کنند و شور خود را نشان دهند موجب امنیت کشور و پس زدن طمع دشمن می‌شود، هرچه انتخابات پرشورتر و با اقبال عمومی مردم بیشتر همراه شود اثرات و منافعش برای کشور و مردم بیشتر خواهد بود.» و مشارکت گسترده گروه‌های مختلف مردم در پای صندوق‌های رأی و انتخاب افراد اصلحی که بتواند راه رئیس‌جمهور شهید را ادامه دهد در حرکت سریع‌تر ایران اسلامی به قله پیشرفت و سربلندی نقش تأثیرگذاری خواهد داشت.

کد خبر 758049

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.