به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: روز جهانی بدون دخانیات ۳۱ ماه می برابر با ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ است که به دلیل اهمیت این موضوع، در کشورمان هفته ملی بدون دخانیات به امر فرهنگسازی در زمینه کاهش مصرف دخانیات اختصاص داده شده است.
وی افزود: شعار سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۲٤، حفاظت از کودکان در برابر مداخلات صنعت دخانیات و شعار هفته ملی بدون دخانیات سال ١٤٠٣، حفاظت از کودکان و نوجوانان در برابر دخانیات؛ حق و مسئولیت همگانی است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: مهمترین راهکارهای پیشگیری و مقابلهای با مصرف دخانیات، آموزش و ارتقای آگاهیهای جامعه و به ویژه کودکان و نوجوانان است که از این طریق، دستیابی به نسل بدون مصرف مواد دخانی نیز قابل انجام است.
بیدارپور گفت: مصرف مواد دخانی از مهمترین ریسکهای ابتلاء به انواع سرطانها است که هزینههای بالایی را برای خانوادهها و دولت نیز ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه مصرف دخانیات به سلامت و اقتصاد کشور آسیب جدی میرساند، تصریح کرد: در بحث افزایش و جوانی جمعیت پیشگیری از مصرف دخانی توسط گروههای مختلف، با پیشگیری از بیماریها و عوارض مرتبط، به بالندگی جمعیت نیز کمک میکند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به روزشمار و شعارهای هفته ملی بدون دخانیات سال جاری، افزود: عناوین روزهای هفته ملی بدون دخانیات از پنجم تا یازدهم خرداد نامگذاری شده است.
نظر شما