ابوالفضل قربانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اجرای پروژه نصب پلاک آبی هوشمند در اصفهان با قابلیتهای بالا برای نخستینبار در کشور اظهار کرد: در شهرداری اصفهان و در دوره ششم شورای اسلامی شهر، این پروژه در دستور کار قرار گرفت که در نوع خود بینظیر و منحصربهفرد است و در هیچکدام از کلانشهرها تاکنون چنین طرحی اجرا نشده است، البته برخی شهرها از تجربه اصفهان در این زمینه استفاده کردهاند.
وی افزود: در گذشته اداره پست در منزل هر فردی پلاکی را نصب میکرد که تنها برای آدرسدهی استفاده میشد و مشکلاتی داشت، اما پلاک آبی هوشمند کاربردهای متعددی دارد و یکی از اقدامات لازم در مسیر هوشمندسازی شهرها است.
رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حملونقل شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه این طرح با هدف استفاده از بستر مباحث الکترونیک ایجاد شد، تصریح کرد: با اجرای این طرح، خدمات زیادی با سهولت به دستگاههای اجرایی و شهروندان ارائه میشود.
قربانی دیگر مزایای پلاک آبی هوشمند را تأثیر بر زیباسازی نمای شهر با جمعآوری پلاکهای قدیمی، شناسنامه کردن املاک، تسهیل در استفاده از خدمات امدادی توسط شهروندان با استفاده از Qr code بدون نیاز به حضور در محل و سهولت کار برای مجموعههایی همچون اورژانس و آتشنشانی برشمرد و گفت: کمک به آدرسیابی شهروندان یکی دیگر از کارکردهای این طرح است، زیرا میتوانند با بهرهگیری از نرمافزارهای کاربردی به راحتی آدرس موردنظر را پیدا کند.
وی با بیان اینکه از طریق پلاک آبی هوشمند برای کسب اطلاعات مورد نیاز نوسازی پلاک مربوطه بهرهگیری میشود، یادآور شد: این پلاک مجموعه جامعی است که خدمات زیادی را به شهروندان ارائه میکند و از زمان اجرا تاکنون، بازخوردهای خوبی از شهروندان گرفتهایم و رضایتمندی بالایی را به همراه داشته است.
نظر شما