به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان، محمد بذرافشان در نشست خبری در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: با توجه به اینکه استانی ساحلی هستیم و بیشتر کسبوکارها با دریا در ارتباط است، مقدمه و پیشنیاز آموزش جوشکاری زیر آب، آموزش غواصی است.
وی افزود: سال گذشته در جهت توسعه آموزشهای دریامحور آموزش غواصی زیرآب در هرمز مجوز فعالیت گرفت و کارآموزی آغاز شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان هرمزگان ادامه داد: در سیریک نیز یک مرکز دریاپایه بهمنظور کمک به دیپلماسی مهارت در حال پیگیری است و آن را از محل مولدسازی دنبال میکنیم.
وی با بیان اینکه آموزشهای مهارتی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در هرمز آموزش غواصی را داریم و در جاسک تعمیرات موتورهای قایق و جیپیاسها را که به کسبوکار دریامحور مرتبط است را در برنامه سال جاری دنبال میکنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای از تدوین و بازنگری دو سند حرفه مشتمل بر ۶۴ استاندارد آموزشی و ارزشیابی خبر داد.
بذرافشان درباره صدور و تمدید مجوز مرکز کارآموزی جوار کارگاهی عنوان کرد: هشت مجوز در سال ۱۴۰۱ و ۳۶ مجوز در سال ۱۴۰۲ با رشد ۲۲۵ درصدی، ۴۹ هزار و ۷۶۶ در سال ۱۴۰۱ و ۶۳ هزار و ۵۰۴ در سال ۱۴۰۲ با رشد ۳۷ درصدی داشتهایم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان هرمزگان در خصوص صدور مجوزهای واحدهای پذیرنده مهارتآموزی در محیط کار واقعی مطرح کرد: ۳۰۶ واحد در سال ۱۴۰۱ و ۱۰۵۱ واحد در سال ۱۴۰۲ را با رشد ۳۴۳ درصدی شاهد هستیم.
وی با بیان اینکه در تحقق شعار سال ۱۹ گروه هدف در ذیل برنامه آموزشی در ۱۴۰۳ تعریف شده است، بیان کرد: در شاخصهای سند برنامههای اجرایی استان که در سنندج برگزار شد، رتبه برتر را کسب کردیم.
بذرافشان با اشاره به اینکه بیش از ۴۰۰ مرکز در بخش خصوصی و دولتی در استان آماده مهارتآموزی در عرصههای مختلف از جمله خدمات، فنیمهندسی، هنری، صنایع دستی، کشاورزی، عمران، ساخت سازه و فناوری اطلاعات است، اظهار کرد: در خصوص عملکرد تفاهمنامه سهجانبه اشتغال اطلاعات ۲۲۸۳ نفر از کارآموزان جویای شغل در سامانه جستجوی شغل ثبت شد.
وی در بخش دیگر سخنانش به اقدامات در راستای نهضت ملی مهارتآموزی در گام دوم انقلاب از جمله آموزش در محیط واقعی کار ۱۱۹۷ نفر دوره و ۲۹۹ هزار و ۳۶ نفر-ساعت با رشد ۱۹۳ درصدی، مهارتآموزی ترکیبی دانشجویان (کهاد) ۱۱۹۴ نفر-دوره و ۲۰۶ هزار و ۵۲۰ نفر ساعت با رشد ۱۴۰۰ درصدی، ۸۸ نفر دوره و ۱۱ هزار و ۵۵۰ نفر ساعت با رشد تحقق عملکرد ۱۸۳ درصدی، تسهیل فرایند صدور مجوز آموزشگاه فنی و حرفهای آزاد ۱۵۸ مجوز با رشد ۳۵۱ درصد تحقق عملکرد اشاره کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان هرمزگان اقدامات اداره کل آموزش فنی و حرفهای هرمزگان در سال گذشته از نصب و راهاندازی آسانسور اداره کل در راستای مطالبه مردم و سهولت دسترسی به بخشهای مختلف اداری، برپایی ۱۰۵ مورد میز خدمت منظور رفع مشکلات مردم به صورت حضوری، در راستای مطالبات مردمی و به منظور رفاه حال متقاضیان شرکت در آزمون احداث و تجهیز سالن انتظار واحد سنجش اداره کل، احداث سالن انتظار واحد سنجش، برگزار مسابقات ملی و آزاد مهارت، شرکت ۲۵ نفر در مسابقات و معرفی ۱۹ نفر به مرحله کشوری در ۱۸ رشته (دو مدال طلا، چهار مدال نقره، چهار مدال برنز، شش دیپلم افتخار)، برگزاری المپیاد آزاد مهارت طراحی المان شهری در شهرستان قشم، بهسازی و راهاندازی سالن کنفرانس اداره کل، راهاندازی کارگاه کارآفرینی مهارتبنیان، احداث و تکمیل مرکز سنجش مهارت شهرستان بندرعباس، ایجاد مراکز مدیریت مهارتآموزی در پادگانها، بهسازی فضاهای اداری ساختمان اداره کل در راستای تکریم اربابرجوع، تشکیل جلسات شورای مهارت استان، بهسازی و راهاندازی سالن ویژه آزمونهای کتبی، راهاندازی مرکز نوآوری مهارت نام برد.
بذرافشان تشریح کرد: طرح آموزش هر شهرستان یک روستا به عنوان قطب تأمینکننده نیروهای مورد نیاز شهرستان با استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی شرکت پالایش نفت آفتاب، رایزنی با صنایع بزرگ استان (پالایشگاه نفت بندرعباس) در راستای بهروزرسانی کارگاههای آموزشی، برگزاری همایش بزرگ مهارت و پیشرفت با حضور مسئولان ارشد استانی و ۳۰۰ آموزشگاه آزاد اجرا میشود.
وی از برنامههای خلاقانه و تحول سال ۱۴۰۲ به اجرای طرحهای (نذر مهارتی) و (خادمین مهارتی)، بهروزرسانی تجهیزات آموزشی ۱۰ مرکز آموزش فنی و حرفهای در سطح استان، توسعه (دیپلماسی مهارت) و تعامل سازنده با کشورهای حوزه خلیجفارس (عمان)، توسعه آموزش مهارتهای آینده و فناوریهای پیشرفته (هوش مصنوعی)، اجرای دورههای آموزشی بر اساس طرح آمایش مهارتی متناسب با نیازهای منطقهای در استان هرمزگان اشاره کرد.
نظر شما