حسین موسوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در سمنان اظهار کرد: شهر سمنان در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در هیئت مؤسس اتحاد شهرهای جاده ابریشم که به ابتکار کشور چین در راستای ایده کمربند-جاده تأسیس شد، معرفی و همزمان دبیرخانه اتحاد مذکور با نام «مرکز بینالمللی جاده ابریشم سمنان» توسط مدیریت شهری سمنان راهاندازی شد.
وی یکی از اهداف مهم این مرکز را گسترش مناسبات اقتصادی و فرهنگی میان شهرهای در مسیر جاده ابریشم ایران، معرفی پتانسیلها، توانمندیها و فرصتهای سرمایهگذاری صنعت گردشگری با تاکید بر فرهنگ بومی و اقوام دانست و افزود: ۳۹ شهر ایران در مسیر جاده ابریشم قرار دارند که برقراری تعاملات بین شهرها در تمام زمینهها و بهویژه مسائل حوزه شهری میتواند فرصت بینظیری را برای توسعه شهرها به وجود آورد.
شهردار سمنان با اشاره به تشکیل مثلث گردشگری کویر تا کران، خاطرنشان کرد: مدیران شهری شهرهای ایران به جهت معرفی بهتر ظرفیتهای گردشگری، توسعه آن و برندسازی شهرهای خود، اقدام به تشکیل حلقههای گردشگری با نام مثلث گردشگری کردهاند که تاکنون دو مثلث تشکیل شده است؛ مثلث گردشگر طلایی ایران با حضور شهرهای یزد، اصفهان، شیراز و مثلث گردشگری غرب کشور با حضور شهرهای همدان، سنندج و کرمانشاه تشکیل شده است.
موسوی تصریح کرد: یکی از ظرفیتهای مهم گردشگری، کویر، کوه، جنگل و دریا است که استانهای سمنان، مازندران و گرگان این قابلیت را به فراوانی دارند.
وی ادامه داد: پیشنهاد تشکیل مثلث گردشگری کویر تا کران با حضور شهرهای سمنان، ساری و گرگان به شهرداریهای مربوطه ارائه شده است تا با نهایی کردن تفاهمنامهها، بهزودی با حضور شهرداران در سمنان، شاهد امضای نهایی تفاهمنامهها خواهیم بود.
نظر شما