به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، حسین درخشان، امروز _سهشنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به تردد ۲۰ میلیون زائر و وجود ۶۵۰ کیلومتر راه اصلی در استان سمنان که آبستن حوادث هستند، اظهار کرد: استان سمنان انواع بحران اعم از تصادفات، سقوط از کوه تا سیل و حادثه قطار را تجربه کرده است و مسیرهای ارتباطی این استان، مهمترین عامل تعدد بروز حوادث محسوب میشوند، به همین دلیل نیاز بیشتری به پایگاه امداد و نجات داریم و در تلاش هستیم ۱۵ پایگاه امداد و نجات فعلی را به ۲۰ پایگاه افزایش دهیم.
وی با اشاره به اقدامات سال گذشته جمعیت هلالاحمر در بحث جلوگیری از بروز حوادث، افزود: یکی از اولویتهای هلال احمر کاهش حوادث با ارائه برنامههای پیشگیرانه است و در همین راستا با ارائه آموزشهای عمومی سعی کردیم تا این امر را محقق کنیم، به عنوان مثال در مدارس طرح ملی دادرس و در مراکز پیش دبستانی، غنچه طرح هلال را اجرایی کردیم.
سرپرست جمعیت هلالاحمر استان سمنان با تاکید بر فعالیت ۱۵ پایگاه امدادونجات و یک فروند بالگرد امدادی در استان، خاطرنشان کرد: در هر کدام از پایگاهها، پنج نیرو همراه تجهیزات لازم به ارائه خدمات میپردازند و هنگام حوادث مرتبط با کویر و کوهستان از ظرفیت بالگرد امدادی استفاده میشود.
درخشان در ادامه از فعالیت بیش از ۹۸۰ نجاتگر در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: در هنگام بحران از ظرفیت این نیروهای نجاتگر آموزش دیده که جزو نیروهای داوطلب هستند بهرهمند خواهیم شد.
وی با اشاره به انجام میانگین هفت عملیات روزانه امداد و نجات در سال گذشته، افزود: در یکسال اخیر ۱۸۲۷ عملیات امدادی در مجموعه هلالاحمر صورت گرفت که در جریان این عملیاتها، ۶۸۰ نفر از حادثهدیدگان به مراکز درمانی منتقل شدند.
سرپرست جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: میزان حوادث از سال گذشته تا کنون ۲۴ درصد کاهش داشته است و این امر مهم با همکاری و مشارکت و آگاهی مردم و دستگاههای امدادرسان محقق شد.
درخشان در پایان اظهار کرد: چهار هزار داوطلب و ۲۴۴ پزشک داوطلب با جمعیت هلالاحمر استان سمنان همکاری دارند.
نظر شما