به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علیآبادی پیش از ظهر امروز _سهشنبه هجدهم اردیبهشت_ در جریان سفر به استان مرکزی و حضور در سیودومین همایش سالانه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اراک اظهار کرد: حفاظت و صیانت از سلامت جامعه و مردم در موضوع آب و خاک و هوا که سه عنصر مهم سلامت انسان و زمین است در گرو فعالیت حفاظت محیط زیست است.
وی با بیان اینکه در صورتی که به این مهم متعهد نباشیم انسان الهی نیستیم، افزود: رفع مخاطرات زیستمحیطی واحدهای تولیدی و صنعتی در اولویت قرار دارد و مهندسان مکانیک کشور باید دو چالش مهم آب و هوای کشور را رفع کنند.
وزیر صمت با بیان اینکه آلودگی هوا یکی از بزرگترین چالشهای شهر اراک است، خاطرنشان کرد: مهندسان مکانیک در یک بازه زمانی اقدام به تأسیس یک نیروگاه برای تأمین برق کردند که این نیروگاه حتی اگر گاز مصرف و از مصرف مازوت خودداری کند، باز هم با پدیده اینورژن و گازهای گلخانهای همراه است، بنابراین امروز این مهندسان برای رفع این آلودگی باید راهکار کاربردی و ایده ارائه دهند.
علیآبادی با بیان اینکه برای کاهش آلودگی هوا تمام اتوبوسها و خودروها در اراک باید برقی شود، تصریح کرد: جهش تولید بدون مشارکت مردم و تولید جذاب محقق نمیشود، به همین دلیل باید تولید جذاب شود و بسیاری از اقدامات انجام و موانع پیش روی بخش تولید با ارائه راهکار مناسب رفع شود.
وی اضافه کرد: ایران اسلامی امروز صاحب فناوری در بخشهای مختلف است و مهندسان مکانیک در بخشهای مختلف درخشیدهاند، اما انتقاداتی نیز وجود دارد.
وزیر صمت ادامه داد: مهندسی مکانیک امروز در ترکیب با سایر علوم جلوههای تازهای از بیومکانیک، بیومکاترونیک را خلق کردهاند، وقت آن رسیده است که یک گام به جلو حرکت کنیم، چراکه دنیا در آستانه تحول تازه و حرکت به سمت هوشمندی است.
علیآبادی با بیان اینکه کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی طرحی ارزشمند و ابتکاری منطقی و ریشهای است، تاکید کرد: این کنسرسیوم در راستای فرمایشات رهبری شکل گرفته است و برای تأسیس نهاد مالی و منابع لازم برای اقدامات پیشبینی شده لازم است از تمام مردم استان مرکزی دعوت شود تا در آن عضو شوند.
وی گفت: افراد حتی با سرمایههای بسیار ناچیز نیز میتوانند عضو این کنسرسیوم شوند و پروژههای بزرگی را انجام دهند.
وزیر صمت با بیان اینکه این وزارتخانه از شرکتهایی که در زمینه صادرات فعالیت دارند همهجانبه حمایت میکند، افزود: تمام امکانات مادی و معنوی این وزارتخانه در اختیار صادرکنندگان است تا محصولات خود را بفروشند و صادر کند، البته ارز را باید صادرکنندگان و تولیدکنندگان با تولید و صادرات خلق کنند.
نظر شما