به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، نادر قلی ابراهیمی عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورا اظهار کرد: بودجه در نظر گرفته شده برای ۱۴۰۳ شش همت است و این برای کلان شهر اراک کافی نیست.
وی افزود: موضوع مورد اهمیت آن است که به چه شکل میتوان سرمایه و سرمایهگذار برای توسعه شهر جذب کرد.
نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مهمترین چالشی که برای کلان شهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.
ابراهیمی ادامه داد: برخی شهرها در کشور دارای شرکت توسعه و عمران است و فرصتهای خوب و قابل سرمایهگذاری را در این شرکت مورد توجه قرار دادهاند و از همه مهمتر در این مهم مردم را شریک کردهاند، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار داشت.
وی با تبریک هفته شورا گفت: ما باید بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که بیش از گذشته در خدمت به مردم و مشارکت با مشاوران، خرد جمعی و همافزایی لازم را برای توسعه و پیشرفت شهر رقم بزنیم.
نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید روز به روز و لحظه به لحظه برای خدمتگزاری به مردم تلاش کنیم، چراکه همه مدیون این مردم هستیم، مردم شریف ایران اسلامی با ایثار و فداکاری همیشه پشت نظام و حاکمیت هستند.
ابراهیمی با بیان اینکه اراک اولین شهر مهندسی ساز کشور است، افزود: بیش از ۲۶۰ سال از قدمت شهر، زمانی که یوسف خان گرجی که این شهر را بنا کرد، میگذرد.
وی با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی بازار اراک گفت: در راسته بازار سرپوشیده اراک و هشت گذر آن همه فرصتها و امکانات مورد نیاز یک شهر فراهم شده بوده و موجبات تجارت در این شهر را فراهم کرده است.
نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یک برههای از تاریخ در اراک در حدود ۴۰ کمپانی خارجی در زمینه تولید و تجارت فرش فعالیت میکردند.
ابراهیمی تصریح کرد: نمایندگان مجلس دوازدهم زمانی پای به مجلس میگذارد که هیچ تأثیری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و ارقام بودجه برنامه هفتم توسعه ندارند.
وی با بیان اینکه در استان مرکزی دو نفر از نمایندگان در مجلس جدید هستند و این کفایت نمیکند، افزود: یک موضوع مهم برای کلان شهر اراک این است که افق دراز مدت این کلان شهر چگونه و قرار است و به کجا برسد، چه داشتههایی دارد و آمایش سرزمینی در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی چیست چراکه این مهم را ما در حال حاضر نداریم.
نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آمارها توسط سازمان برنامه و بودجه استخراج شده اما نیاز است که این موارد بررسی شود و صحت سنجی آن انجام شود.
ابراهیمی افزود: درخواست بنده از شورا، بررسی موضوع آمایش شهر اراک و چشمانداز آن است که در آن فرصتهای توسعه شهری و حمل و نقل عمومی لحاظ شده باشد و اینکه چند فروشگاه بزرگ در این شهر حضور داشته باشد.
وی اضافه کرد: پس از پایان انتخابات مجلس تاکنون هفت جلسه مجمع منتخبین استان تاکنون برگزار شده و جریانسازی خوبی در راستای ایجاد همگرایی ایجاد شده است، در صورتی که بتوانیم در استان این همگرایی ایجاد شده را به هم افزایی تبدیل کنیم نتایج خوبی برای استان رقم خواهد خورد.
نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به منظور افزایش بهرهوری باید از فناوریهای نوین استفاده کرد، یکی از دلایل کم بودن بهرهوری عدم استفاده از فناوریهای نوین است.
ابراهیمی با بیان اینکه فناوریهای نو یکی از پارامترهای پیشران در توسعه و تعالی کشورهای پیشرفته است، خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری شهر و استان مرکزی و شرکتهای دانش بنیان میتوانند جایگاه بالاتری داشته باشند.
وی تصریح کرد: سال گذشته در استان مرکزی ۲۲ همت مالیات اخذ شده است که بخشی از این مالیات را میتوانستیم برای توسعه و تحقیق و توسعه واحدهای دانش بنیان و صنایع مورد استفاده قرار دهیم، چرا که این قوانین موجود است، اما مورد غفلت واقع شده است.
نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هفته گذشته در مذاکراتی که با وزارت راه صورت گرفت، ۶۰ همت اعتبار برای تکمیل کنارگذر شمالی اراک در نظر گرفته شده است.
نظر شما