بازدید از بزرگترین پروژه پل‌سازی شیراز تا تقاطعی که دسترسی به حرم شاهچراغ را تسهیل می‌کند

شهردار شیراز در پنجمین بازدید مدیریت شهری شیراز و خبرنگاران از روند اجرای نوبت شب پروژه‌های عمرانی بزرگ مقیاس گفت: تقاطع قائم-رحمت دسترسی به حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) را تسهیل خواهد کرد و پروژه تقاطع غیرهم‌سطح احمدبن موسی (ع)-نواب به عنوان بزرگ‌ترین پروژه پل‌سازی شهر شیراز در حال احداث است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، پنجمین بازدید مدیریت شهری شیراز و خبرنگاران از روند اجرای نوبت شب پروژه‌های عمرانی بزرگ مقیاس شامگاه _ شنبه پانزدهم اردیبهشت_ از دو پروژه تقاطع غیرهم‌سطح قائم-رحمت و تقاطع غیرهم‌سطح احمدبن موسی (ع) - نواب صفوی با حضور استاندار فارس، شهردار شیراز، معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز و رئیس و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر شیراز برگزار شد.

محمد حسن اسدی، شهردار شیراز در جریان این بازدید اظهار کرد: در شهرداری شیراز شیفت شب در پروژه‌ها اجرا شده است و امشب پنجمین بازدید شبانه انجام شد.

وی افزود: امروز در شهرداری شیراز حتی یک پروژه به صورت تعطیل یا نیمه‌تعطیل نداریم، این در حالی است که برای اجرای یک پروژه با موضوعاتی همچون جابه‌جایی تأسیسات، ترافیک و تملک املاک وجود دارد، اما شهرداری و شورا در حال تلاش برای خدمت‌رسانی به مردم هستند.

شهردار شیراز در خصوص تقاطع قائم-رحمت گفت: این تقاطع عملکرد بسیار زیادی دارد که دسترسی از سمت جنوب به شمال و دسترسی آسان به حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) یکی از آن‌ها است.

اسدی همچنین ادامه داد: طی پنج ماه آینده با آغاز عملیات اجرایی تقاطع سفیر _ رحمت با مشکل جابه‌جایی برق فشار قوی مواجه می‌شویم که نیاز است شرکت برق منطقه‌ای فارس به این حوزه ورود داشته باشد.

تقاطع قائم-رحمت دسترسی به بافت تاریخی را تسهیل خواهد کرد

محمد امین، معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز در ادامه این بازدید در خصوص پروژه تقاطع قائم-رحمت اظهار کرد: این تقاطع محل تلاقی بلوار رحمت از یک سمت و بلوارهای قائم و احمدی جنوبی از سمت دیگر است و اجرای این پروژه به گونه‌ای است که حرکت شمال به جنوب و بالعکس - روی بلوار رحمت انجام شود.

وی افزود: این تقاطع با هدف کنترل ترافیک در بلوار رحمت است، به‌گونه‌ای که در زمانی که حرکت شمالی و جنوبی مورد تقاضای شهروندان است، پس از احداث این تقاطع به‌راحتی می‌توانند از روی این پل تردد داشته باشند.

معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز اضافه کرد: این تقاطع برای دسترسی مناسب به بافت تاریخی، فرهنگی و گردشگری شهر شیراز و دسترسی به حرم‌های مطهر واجب‌التعظیم همچون حضرت شاهچراغ (ع) است و یکی از فقدان‌هایی که همیشه در این منطقه با آن مواجه بودیم، دسترسی نداشتن از سمت جنوب به سمت حرم بود، از این‌رو با احداث این تقاطع پازل پروژه‌های کاهش ترافیک بافت تاریخی تکمیل خواهد شد.

امین تاکید کرد: این تقاطع همچنین تردد از سمت جنوب به شمال و دسترسی به بافت تاریخی را تسهیل خواهد کرد.

وی ادامه داد: پیشرفت فیزیکی این پروژه در حال حاضر ۳۷ درصد است و مدت زمان اجرای این پروژه به‌گونه‌ای پیش‌بینی شده است که تا انتهای سال جاری این پروژه به پایان برسد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز تصریح کرد: این پروژه در حال حاضر در مرحله اجرای ستون‌ها و تکمیل اجرای شمع است.

امین افزود: در این پروژه علاوه بر معارضین معمولی همچون آب، مخابرات، برق و گاز و ملک، دو معارض دیگر وجود داشت که یکی از آنها زهکش شهر شیراز است که در تداخل با شمع‌های پروژه عبور می‌کرد و معارض دیگر جابه‌جایی و مرتفع‌سازی دکل‌های فشار قوی برق بود که در محدوده اجرایی پروژه قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: در این پروژه تاکنون جابه‌جایی سه دکل برق فشار قوی با همکاری شرکت برق منطقه‌ای فارس، شرکت توزیع برق شیراز و پلیس راهور مرتفع شده است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز اضافه کرد: هزینه اجرای پروژه با تملک آن ۱,۱۰۰ میلیارد تومان است.

سید ابراهیم حسینی، رئیس شورای اسلامی شهر شیراز همچنین در این بازدید اظهار کرد: اقداماتی که در سطح شهر شیراز در حوزه مدیریت شهری در حال انجام است، در سطح کشور نیز جزو شاخص‌ترین اقدامات است.

وی افزود: آنچه که اتفاق می‌افتد همراهی و مشارکت دستگاه‌های اجرایی مختلف است.

در ادامه یداله حقیقی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس در سخنانی با قدردانی از همکاری و مشارکت شهرداری شیراز در خصوص مراحل جابه‌جایی دکل برق فشار قوی که در بافت مرکزی شهر قرار دارد، اظهار کرد: افزایش ارتفاع دکل‌ها برای ادامه مسیر اجرای این پروژه بسیار راهگشا بوده است.

وی افزود: این اقدام در راستای یک مانور پنج‌ساعته صورت گرفت و به سایر ایستگاه‌ها انتقال داده شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان فارس تصریح کرد: این کار مطالعات خاص خود را داشت و ۳۰ ساعت خاموشی در این منطقه بسیار کار سختی بود.

بازدید از بزرگترین پروژه پل‌سازی شیراز تا تقاطعی که دسترسی به حرم شاهچراغ را تسهیل می‌کند

روند عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح احمدبن موسی (ع) - نواب صفوی - کمربندی دومین پروژه مورد بازدید مجموعه مدیریت شهری شیراز بود و در این مراسم شهردار شیراز در سخنانی اظهار کرد: با توجه به دستور استاندار فارس مبنی بر تعیین تکلیف کمربندی، این اقدام در دستور کار گرفت و یک مسیر ۱۸ کیلومتری به شهرداری شیراز به جهت ایمن‌سازی مسیر واگذار شد.

وی افزود: بر اساس آمار پلیس راهور استان طی ۲۰ روز نخست ایام نوروز در ۱۸ کیلومتر مسیر واگذار شده به شهرداری یک تصادف منجر به فوت یا جرح نداشتیم.

شهردار شیراز ادامه داد: اگر دستور مؤکد استاندار اعلام نمی‌شد و حمایت شورا وجود نداشت، این امکان وجود داشت که در این مسیر همچون سایر مسیرها شاهد وقوع حوادث با فوت شهروندان باشیم.

هادی شهدوست شیرازی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز در این بازدید تصریح کرد: در طول ۱۸ کیلومتر مسیر کمربندی که ایمن‌سازی آن بر عهده شهرداری شیراز است، تعداد شش دوربین رصد ترافیک و ثبت تخلف سرعت وجود دارد.

وی افزود: تاکنون بیش از هزار علائم راهنمایی و رانندگی در ۱۸ کیلومتری کمربندی نصب شده است و با توجه به اینکه سرقت بسیار زیادی در این محور صورت می‌گرفت، برای نخستین بار از تابلوهای جنس کامپوزیت استفاده شده است و در صورت تصادف، تابلوها در محل تصادف قابل تعمیر است.

تقاطع غیرهم‌سطح احمدبن‌موسی (ع) _ نواب صفوی بزرگترین عملیات پل‌سازی شهر شیراز است

در ادامه محمد امین، معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز خاطر نشان کرد: این پروژه بزرگترین پروژه پل سازی شهر شیراز است.

وی افزود: این پل از بزرگترین پلی که پیش از این ساخته شده است، هزار متر طول عرشه آن بیشتر است و سطح اشغال آن ۶۰ درصد بیشتر از سایر پروژه‌های پل‌سازی بوده که پیش از آن احداث شده است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز تصریح کرد: این پروژه از بزرگترین عملیات پل‌سازی شهر شیراز بوده که از بهمن ۱۴۰۱ عملیات اجرایی آن آغاز شده است و پیش‌بینی شده است بهمن سال جاری عملیات ساخت آن به پایان برسد.

امین اظهار کرد: این پروژه بزرگ پل‌سازی در حال حاضر ۶۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی به تشریح بعضی اهداف اجرایی این پروژه پرداخت و افزود: بهره‌برداری از این پروژه موجب ایمن‌سازی و بهسازی مسیر کمربندی خواهد شد، همچنین تصادفات فوتی و جرحی در محور کمربندی کاهش پیدا خواهد کرد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز ادامه داد: با بهره‌برداری از این پروژه، دوربرگردان‌های هم‌سطح در فاصله دو کیلومتری این تقاطع حذف خواهد شد و دیگر هیچ تقاطع دوربرگردان هم‌سطح را که عامل تصادفات در کمربندی هستند، نخواهیم داشت.

امین تاکید کرد: این تقاطع موجب می‌شود تا تسهیل دسترسی مسیر جنوب به شمال برای شهرک‌نشینان سمت جنوبی انجام شود.

وی اضافه کرد: در این پروژه یکی از بزرگترین طرح‌های ترافیکی به طول ۳ کیلومتر اجرا خواهد شد.

سهولت تردد در دو محور شهرک صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی شیراز در دستور کار باشد

در پایان این بازدید محمود صفایی، عضو و نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز در سخنانی اظهار کرد: در این پروژه بالغ بر ۱۴ هکتار تملک صورت گرفت و این پروژه به لحاظ مسافت بزرگ‌ترین پل شهر شیراز است.

وی افزود: دو تقاطع دیگر در کمربندی در حال احداث است که در تعهد اداره راه‌وشهرسازی است که یک تقاطع عملیات اجرایی آن آغاز شده است که با اجرای این دو تقاطع تمام دوربرگردان‌های غیرایمن حذف خواهد شد.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: شهرداری شیراز در محور کمربندی دسترسی مستقیم و محلی را مسدود کرده است، اما در خصوص دسترسی به شهرک صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی باید به واسطه تردد بسیار زیادی که در این دو مسیر صورت می‌گیرد، باید برای سهولت در تردد تدبیر کرد.

کد خبر 750583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.