به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علیمحمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانکهای کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاومسازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.
وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاومسازی مسکن به متقاضیان افزود: بانکهای استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاومسازی به بانکهای عامل استان معرفی شد که انتظار میرود بانکها پرداخت تسهیلات مقاومسازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغهها و نگرانیها از بین میرود.
وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرحهای گردشگری مصوب میشوند و اعتبار دریافت میکنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید اینگونه باشد.
روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانکها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد میشود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.
نظر شما