کوروش ساکی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در کاشان، اظهار کرد: از ۷۰۰ میلیارد ریال مصوبات سفر رئیسجمهور به منطقه کاشان ۵۰۰ میلیارد ریال محقق شده است.
وی افزود: این مبلغ برای تجهیز و بهرهبرداری از بیمارستان امام حسن (ع) آران و بیدگل مصوب شده که تاکنون حدود ۷۰ درصد آن محقق شده است و به زودی شاهد بهرهبرداری از این بیمارستان خواهیم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل غیراستاندارد است، خاطرنشان کرد: کمبود تخت و فضای درمانی در آران و بیدگل موضوع مهمی است که ضرورت بهرهبرداری از بیمارستان امام حسن (ع) را دو چندان کرده است.
ساکی با بیان اینکه بیمارستان شهید بهشتی کاشان جزو بیمارستانهای فرسوده منطقه به شمار میآید که ۸۰ درصد تجهیزات آن از بین رفته است، تصریح کرد: این بیمارستان معین شمال استان اصفهان محسوب میشود و بار درمانی شهرهای اطراف را علاوه بر منطقه به دوش می کشد و سال گذشته به ۲۵۲ هزار بیمار خدمترسانی کرده است.
وی اضافه کرد: یکی از مهمترین پروژههای درمانی منطقه کاشان بیمارستان بقیهالله است که عملیات اجرایی آن حدود پنج سال پیش کلید خورده است، اما با پیشرفت کندی که دارد مشمول مصوبات سفر نشد و ۲۰۰ میلیارد تومان نیاز است تا این مرکز در خدمت درمان منطقه باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص راهاندازی مجدد «سی تی اسکن» بیمارستان نقوی گفت: با توجه به اهمیت این دستگاه در تشخیص و درمان بیماریها، پس از شناسایی قطعه معیوب با پیگیریهای انجام شده و مساعدت مالی از محل درآمد موقوفات مرحوم حاج محمد صادق نقوی، قطعه مورد نیاز به قیمت پنج میلیارد ریال تهیه و توسط شرکت پشتیبان روی دستگاه نصب و راهاندازی شد.
ساکی افزود: واحد سی تی اسکن این مرکز با پذیرش روزانه بیش از ۱۰۰ بیمار، آماده ارائه خدمات به بیماران با تعرفه دولتی است.
نظر شما