به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاههای سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد؛ مصطفی صالحی مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویتهای سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.
وی با اشاره به بیاناترهبر انقلاب با این مضمون که باید بهگونهای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار بگیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوریهای دیجیتالی، با پیدایش تحولهای جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روشهای هوشمند انجام میشود.
صالحی بیان کرد: در سالهای گذشته بسیاری از دانشگاههای کشور گامهای کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشتند و تلاش میشود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: در این راستا، پروژههای هدفگذاری شده امسال، با تمرکز بر بهکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتوگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل دادههای کارنامههای جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیشبینی رفتارهای پر خطرشان است.
صالحی در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دستاندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: باید چالشهای فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.
برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی و نشستهای پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشجویان از دیگر برنامههای این همایش ملی بود.
نظر شما