به گزارش خبرگزاری ایمنا، ابراهیم مطلبی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در آئین تکریم و معارفه چند تن از مدیران شهرداری اظهار کرد: خوشحال هستم که تمام عمر خدمتم را در سازمانی گذراندم که هر روز صبح دست به دعا برمیداشتیم تا بتوانیم برای نجات جان انسانها از جان خود بگذریم.
وی با بیان اینکه سازمان آتشنشانی به کمک مدیریت شهری در این دوره افتخارات زیادی برای شهر اصفهان به ارمغان آورد، گفت: اولین شهری در آتشنشانیهای کشور هستیم که سال گذشته توانستیم ۱۵ دستاورد هوشمندسازی را بهرهبرداری کنیم.
مدیرعامل سابق سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با اشاره به دستاوردهایی از جمله اولین آزمایشگاه علتیابی حریق در غرب آسیا و اولین مرکز سگهای زندهیاب و مردهیاب در شهر اصفهان گفت: در دستیابی به این افتخارات من فقط وسیله بودم و تمام همکارانم همدل و همراه ما را یاری کردند،
مطلبی تاکید کرد: همگرایی از داخل ایستگاه آغاز شد، سند استراتژیک سازمان تدوین و بر اساس آن پیش رفتیم.
نظر شما