به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، میثم عابدی امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست با فعالان حوزه ICT استان کردستان در شهر سنندج اظهار کرد: استان کردستان دارای ظرفیت خوبی برای توسعه کسبوکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و این بخش میتواند باعث نجات استان از عقبماندگی شود.
وی مزیت دیگر استان کردستان را نیروی انسانی توانمند آن دانست و افزود: نیروی انسانی استان با فعالیت در حوزه ICT میتواند عقبماندگیهای این استان را جبران کند.
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: وجود مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق نیز مزیت دیگر استان کردستان است که میتواند منجر به ارزآوری و توسعه اقتصاد دیجیتال در این استان شود.
عابدی تاکید کرد: بهرهگیری از اقتصاد دیجیتال میتواند وضعیت بیکاری استان کردستان را کاهش دهد و شاخصهای اقتصادی این استان را بهبود ببخشد.
وی تصریح کرد: طرح ایران دیجیتال سال گذشته به صورت پایلوت در ۱۰ استان کشور اجرایی شد که این طرح امسال در استان کردستان نیز اجرایی میشود.
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در شش ماهه اول سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان تأمین مالی شرکتهای ما بود که این رقم را تا پایان سال به ۲,۳۰۰ میلیارد تومان افزایش دادیم.
عابدی با اشاره به تجربه راهاندازی نمونههای موفق پلتفرمهای کسبوکار در کشورمان، گفت: این پلتفرمها بعضی از استانهای کوچکی همچون قم تولید شدهاند که سایر استانها نیز میتوانند از این تجارب استفاده کرده و حتی استانهای مرزی همچون کردستان نیز به خارج از کشور صادر کنند.
وجود ۱۸۰ شرکت فناور در کردستان
بابک سوری، رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: پیگیر حل مسائل و مشکلات شرکتهای حوزه ICT استان هستیم و در حد توان امکانات لازم را در اختیار آنها قرار خواهیم داد.
وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۸۰ شرکت فناور تحت پوشش پارک علم و فناوری استان کردستان فعالیت دارند که بیش از ۶۰ مورد آنها شرکتهای دانشبنیان هستند.
به گزارش ایمنا، در این جلسه نمایندگان تعدادی از شرکتهای حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات فعال در استان کردستان مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.
نظر شما