به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، محمدرضا قلندر شریف در نشست فعالان اکوسیستم نوآوری مشهد که به منظور بررسی و ارائه پیشنهادات برای تقویت روحیه نوآوری در شهر و حل مسائل شهری به کمک خلاقیت و نوآوری، برگزار شد، اظهار کرد: فعالان حوزه نوآوری شهروندانی فکور و اندیشمند هستند که میتوانند تأثیرات بهسزایی در جهت رشد بر جامعه بگذارند.
وی افزود: ارائه راهکار مناسب، تولید راه حل اثرگذار، تولید فکر و اندیشه و تبدیل آن به عمل و اجرا از وظایف سنگین بر دوش فعالان حوزه خلاقیت است.
شهردار مشهد گفت: مدیریت شهری مشهد از نوآوری و خلاقیت شرکتهای دانشبنیان به منظور حل مسائل و دغدغههای شهر و شهروندان حمایت میکند.
در ادامه محمود رضا کفاش، معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا (ع) اظهار کرد: تقریباً ۲ دهه است که حرکت پر شتاب علمی در سطح کشور آغاز شده و ما نیز هم تلاش کردیم با برنامهریزی، هدف گذاری و بسیج کردن امکانات از این حرکت جا نمانیم.
وی افزود: سند اعتلای ۱۰ ساله بسیج قریب به ۲ سال است که از سوی رهبر معظم انقلاب تائید و ابلاغ شده است و یکی از قرارگاههایی که در این سند نقشآفرین هستند قرارگاه جهاد علم و فناوری است.
معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا (ع) گفت: ظرفیتهای بسیج را باید به تمام کسانی که در عرصه علم و فناوری هستند معرفی کنیم و در این راستا یکی از ظرفیتهای اصلی بسیج حمایت، هدایت و پشتیبانی است.
همچنین مهدی انجیدانی مدیر عامل پیامرسان گپ اظهار کرد: در موضوعات کسب و کار به بازارهای کشورهای مسلمان و شیعه کم توجهی میشود.
وی افزود: شهر مشهد به واسطه حرم مطهر رضوی میتواند ظرفیت بزرگی برای فناوری با سایر کشورها باشد؛ بازار کشورهای مسلمان یکی از جذابترین بازارها است که رقابت در آنها کم است.
مدیر عامل پیام رسان گپ گفت: معرفی فناوری و محلی که فقط محصولات همانجا باشد برای بازدید توریست در مشهد موضوعی بسیار مهم است که شهرداری مشهد میتواند به آن بپردازد.
نظر شما