لزوم جلوگیری از خروج گندم تولیدی از سطح استان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: باید با برنامه‌ریزی لازم مانع از خروج گندم تولیدی استان از مبادی خروجی شویم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، عبدالوحید محمدی امروز _ اول اردیبهشت _ در مراسم روز ملی گندم و نان ضمن تبریک این مناسبت ملی، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی و تدابیر لازم باید شرایطی اتخاذ شود تا گندم تولیدی استان از مبادی خروجی خارج نشود و در اختیار مراکز خرید دولتی و خصوصی استان کرمانشاه قرار گیرد.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت بازنگری در میزان ظرفیت کارخانجات استان افزود: این موضوع در دستور کار کارگروه پایش آرد و نان استان قرار دارد و از مجاری مختلف در حال پیگیری است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه با تأکید بر اهمیت تولید آرد کامل عنوان کرد: با همکاری خبازی‌ها و کارخانجات آرد در حال انجام برنامه‌ریزی‌های لازم جهت تولید آرد کامل و نان سالم‌تر در استان هستیم.

علی حجتی نماینده کارخانجات آرد استان کرمانشاه نیز اظهار کرد: ظرفیت فعالیت کارخانجات استان با توجه به گندم تولیدی باید مورد بازنگری قرار گیرد.

وی با اشاره به وضعیت تولید آرد در استان افزود: کارخانجات آرد استان آمادگی دارند به‌زودی تولید آرد کامل را در استان شروع کنند.

نماینده دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه نیز در این جلسه، اضافه کرد: ۱۳ کارخانه تولید آرد در استان مجوزهای لازم را جهت تولید آرد کامل دریافت کرده‌اند.

علی ملکشاهی مدیر کل غله استان کرمانشاه نیز در ادامه این نشست با اشاره به برنامه اداره‌کل غله برای خرید گندم در سال‌جاری اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم جهت خرید گندم، گلرنگ و کاملینا توسط اداره‌کل غله انجام شده و در ۷۲ مرکز خصوصی و دولتی کار خرید این ۳ محصول انجام خواهند شد.

وی به اهمیت پرداخت به‌موقع خرید تضمینی گندم و پرداخت مطالبات کشاورزان نیز اشاره‌ای داشت و گفت: امیدواریم با تدابیر اتخاذ شده خرید تضمینی این ۳ محصول به‌ویژه گندم و پرداخت مطالبات کشاورزان به‌موقع انجام شود.

کد خبر 746405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.