با ورود مستقیم کشاورزان به بورس برنج، دست سودجویان قطع می‌شود

استاندار مازندران با اشاره به تشویق کشاورزان جهت ورود به سامانه بورس برنج به‌طور مستقیم، از قطع شدن دستان دلالان و سودجویان با این اقدام خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سیدمحمود حسینی‌پور شامگاه_پنجشنبه سی‌ام فروردین _ در مراسم اولین نشای مکانیزه مازندران واقع در روستای فیروزکلای علیای آمل با اشاره به فعالیت خانواده اولیایی در حوزه کشت مکانیزه اظهار کرد: این خانواده اولین کشت صنعتی را به نام خود ثبت کردند و این از افتخارات استان است و پس از فوت پدر و یکی از فرزندان، سایرین راه مؤثر و مهم پدر را ادامه دادند.

وی با بیان اینکه کشاورزی با فرهنگ و تمدن و ارزش‌های مازندران به عنوان یک فرهنگ ثابت و پایدار عجین شد، افزود: مردم این استان علی‌رغم سختی‌ها و گرفتاری‌ها در امر کشت برنج وجود داشته، این تولید برنج را معنوی و عبادت می‌دانند؛ هرگز از برنامه کاری خود جدا نکردند.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه آن‌ها برای امنیت غذایی جهت فروش و تغییر کاربری مقاومت می‌کنند و دولت نیز در قبال این گام معنوی حرکتی را تنظیم کند، اظهار داشت: علی‌رغم تلاش مردم مازندران در تولید برنج برای رساندن به مرحله صادرات و مواجهه با رقابت‌های جدید کشورهای اطراف در زمینه کیفیت و کمیت دچار مسئله شدیم اگرچه از اهداف دولت برای تضمین تولیدات کشاورزان ارائه راهکارهایی است.

حسینی‌پور از انجام بیشترین تلاش دولت در امر صادرات و ارزش‌گذاری برنج عنوان و بیان کرد: برنج ثروت کشور است و باید به خوبی دیده شود؛ عده‌ای در زمان تولید به خریداری و ذخیره برنج می‌پردازند و سپس در زمان دیگر به فروش می‌رسانند که در تغییر قیمت‌ها دخالت می‌کنند.

وی تصریح کرد: این مسئله شناسایی شده و تیمی جهت رسیدگی به این موضوع گذاشته شد و به‌زودی این مشکل کامل رفع می‌شود؛ باید دستان ناپاک سودجویان و متخلفان قطع شود چرا که این‌ها در جهت حمایت کشاورزان هیچ کاری نکردند.

نماینده دولت عالی در مازندران با اعلام اینکه برای افزایش ارزش برنج رئیس سازمان بورس به مازندران آورده شد، گفت: تیمی را جهت ورود مستقیم کشاورزان به سامانه بورس تشکیل دادیم تا این زحمت‌کشان محصول خود را مستقیم به فروش برسانند البته برنج به عنوان ارزش واقعی برای کشاورزان نیز ثبت می‌شود.

حسینی‌پور با بیان اینکه همین جا به کشاورز کمک شده تا پایان تولید دستش به سمت واسطه‌گران دراز نشود، افزود: کشاورزان نیاز هست همکاری لازم را داشته باشند و اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی نیز پایه کار بیایند چرا نقش مهمی دارند و می‌توانند با برند مؤسسه خود وارد بورس بیایند و این باعث رقابت واقعی خواهد شد.

وی وظیفه مجموعه جهاد کشاورزی، آب منطقه‌ای را بسیار سنگین دانست و گفت: باید از تکنولوژی جدید و به روز مورد استفاده قرار داد که در غیر این صورت مطمئناً کشاورزی جایگاه خود را از دست می‌دهد.

استاندار مازندران با اعلام اینکه یکی از راهبردهای اساسی ورود شرکت‌های دانش‌بنیان و دستگاه‌های متولی در جهت کاهش مصرف آب است، عنوان کرد: امسال با همکاری و همدلی در جهت مصرف آب مشکلی مواجه نخواهیم شد اگرچه رویکرد جهاد کشاورزی باید متحول شود و در جهاد کشاورزی پای دانش‌بنیان باز شده و از رفتارهای سنتی دوری و از تکنولوژی جدید استفاده ببریم.

وی ادامه داد: آمل با وجود پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود می‌تواند الگوی هلند شود و آنچه از تکنولوژی هلند در این شهرستان پیاده شود در رونق اقتصادی به جایگاه مهمی می‌رسیم.

این مسئول با تاکید بر اینکه در شهرستان آمل سرمایه‌گذارانی هستند که یک برند ویژه و شناخته شده تکنولوژی هلند را به کار گرفتند، خاطرنشان کرد: دولت این آمادگی لازم را دارد تا آمل را تبدیل به پایتخت صنعت کشاورزی هلند کنیم البته باید حرکتمان به جلو باشد و نباید متوقف شویم.

کد خبر 745870

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.