مهرداد توکلیمقدم در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به عملکرد درآمدی شهرداری قم در سال ۱۴۰۲، اظهار کرد: در این زمینه اداره کل درآمد شهرداری به سمت هوشمندسازی حرکت کرده و سامانه جامع درآمد شهرداری قم راهاندازی شده است.
وی افزود: پس از راهاندازی این سامانه، بخش اول کاربری آن در حوزه ثبت چکهای شهرداری قم مورد استفاده قرار گرفت و مطالبات شهرداری قم به این واسطه شفاف و ثبت شد.
معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۲ ما بودجه را با برنامه هشت هزار میلیاردی آغاز کردیم و با ظرفیتهای که در طول سال ایجاد و روشهایی که پیشبینی شد توانستیم در پایان فصل سوم سال، پیشنهاد ۱۰ هزار میلیاردی بودجه را به شورا ارائه دهیم.
توکلیمقدم با اشاره به تحقق ۱۰ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری قم در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: این تحقق بیش از میزان متمم بودجه به دلیل ایجاد سازوکارهای درآمدی و فرایندهای تسهیل صدور پروانه اتفاق افتاد که در کنار تعامل با ادارات همکار، توانست در شرایط سخت اقتصادی به تحقق درآمدهای شهرداری قم کمک کند.
وی با اشاره به تحلیل ۱۰.۴ همت درآمد شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ اضافه کرد: از این مقدار ۵.۶ همت از طرف شهرداری مرکز و سرمایهگذاریهایی که معاونت سرمایهگذاری داشت تأمین شده است و ۳.۹ همت سهم مناطق هشتگانه است.
معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم ۳۸ درصد از درآمد کل شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ را مرتبط با درآمد مناطق شهرداری دانست و گفت: از این میزان ۲.۱ همت بابت کدها و جرایم ساختمانی است.
توکلیمقدم با اشاره به رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایهگذاری شهرداری قم در سال ۱۴۰۲، افزود: در حوزه کمک دولت به پروژههای مشخص، تحقق ۴۷ درصدی درآمدها رخ داده است.
نظر شما