به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از ثبت اسناد و املاک استان یزد، مهدی اقبال درباره روند انجام هویتسازی و مستندسازی اراضی کشاورزی استان یزد اظهار کرد: امسال اتمام ۲۴ درصد باقیمانده کاداستر این بخش، با بهکارگیری تمامی ظرفیتهای استانی جهت اجرای حدنگاری اراضی کشاورزی و صدور اسناد مالکیت آنها در بخش تولید محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی آن برای کشاورزان بهعنوان خط مقدم تولید در کشور بهویژه با بهرهگیری از مزایای سند رسمی برای دریافت تسهیلات و توسعه فعالیتهای تولیدی کشاورزی را با توجه به قول مساعد رئیس کل دادگستری در بسیج تمامی بخشها دنبال خواهیم کرد.
وی افزود: استان یزد با مستندسازی و کاداستر بیش از ۷۶ درصد از اراضی زراعی، رتبه اول کشور را دارد و این در حالی است که میانگین کشور بالای ۵۰ درصد است.
مدیرکل ثبت اسناد استان یزد خاطرنشان کرد: عملکرد بیشتر واحدهای ثبتی استان بالای میانگین کشوری است که نشان از اعتماد مردم به اجرای قانون جامع حدنگاری، دریافت اسناد کاداستری و تبدیل اسناد مالکیت دفترچهای خود به تکبرگی و کاداستری میباشد.
اقبال بیان کرد: واحدهای ثبتی اردکان، اشکذر و مناطق یک و ۲ شهرستان یزد بالاترین عملکردها در هویت سازی، مستندسازی و صدور اسناد کاداستری اراضی کشاورزی استان را دارند و واحدهای مهریز، تفت و نیر در پایین جدول کاداستر اراضی زراعی در پایان سال ۱۴۰۲ قرار گرفتند.
وی تأکید کرد: با توجه به الزامات قانونی اسناد بالادستی، فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر هویت سازی و مستندسازی متر به متر زمینهای کشور و قانون جامع حدنگار، روند مستندسازی در بخشهای مختلف استان یزد با جدیت و به صورت جهادی در حال انجام است.
عضو شوراهای قضائی و حفظ حقوق بیتالمال استان یزد اظهار امیدواری کرد: تا اتمام کاداستر زراعی، علاوه بر تأمین امنیت قضائی و بهداشت حقوقی جامعه، زمینه تقویت امنیت غذایی مردم با هویت بخشی به داشتههای ملکی کشاورزان و بهرهمندی آنها از مزایای سند رسمی فراهم شود.
اقبال تصریح کرد: استان یزد با تلاشهای صورت گرفته در تمامی بخشهای بویژه هماهنگی میان دستگاههای قضائی با استانداری و مجموعههای مرتبط با زمین، توانسته در بخش اتمام کاداستر اراضی ملی در میان ۱۰ استان با اتمام کاداستر این بخش، در کاداستر اراضی و املاک روستایی و در کاداستر کشاورزی در رتبه نخست قرار گیرد.
نظر شما