تمجید مردم غزه از حمله تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی

خبرگزاری رویترز از واکنش پرشور مردم غزه به اصابت موشک‌های ایران به مقرر نظامی رژیم اسرائیل پرداخته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، خبرگزاری رویترز نوشته است که حمله ایران به رژیم اسرائیل در روز یکشنبه با تشویق بسیاری از فلسطینی‌ها در غزه به‌عنوان یک تسویه‌حساب نادر برای تهاجم‌های اسرائیل به مناطق تحت اشغالشان، همراه شد. اگرچه اندکی معتقدند این حمله تهران بیشتر نمادین بوده است تا وارد کردن خسارت واقعی.

تمجید مردم غزه از حمله تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی

ابوعبدالله به رویترز با اشاره به سرزمینی که در سال ۱۹۴۸ به اشغال رژیم صهیونیستی در آمد، گفت: «برای نخستین بار، موشک‌هایی را دیدیم که در مناطق ما فرود نیامدند. این موشک‌ها به سمت فلسطین اشغالی می‌رفتند.

او در ادامه افزود: «ما امیدواریم که با ایران یا هر کشور دیگری به جنگ، ممکن است راه‌حل برای غزه نزدیک‌تر از همیشه باشد. ممکن است آمریکایی‌ها مجبور شوند [مسئله] غزه را حل کنند تا به ریشه‌های مشکل پایان دهند.»

بر اساس گزارش رویترز، بیش از ۳۳ هزار نفر در نوار غزه از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه در واکنش به عملیات طوفان‌الاقصی در هفتم اکتبر کشته شده‌اند و جمعیت باقی‌مانده احساس می‌کنند که توسط همسایگان خاورمیانه‌ای خود رها شده‌اند.

با این حال، ایران و متحدان منطقه‌ای آن، که همچنین متحد حماس غزه هستند، از آنها حمایت کرده‌اند. سوریه و گروه حوثی (انصارالله) یمن حمله تلافی‌جویانه ایران را مشروع خواندند و حزب‌الله لبنان، این حمله را «شجاعانه» ستود.

به گفته رویترز، تصاویر ویدئویی منتشر شده از منطقه محاصره شده غزه، بسیاری از ساکنان را نشان می‌دهد که داخل چادرهایشان سوت می‌زنند و دیگران در حالی که آسمان توسط موشک‌های ایران و موشک‌های رهگیری اسرائیل می‌درخشد، با شادی فریاد «الله اکبر» سر می‌دهند.

ماجد ابوحمزه ۵۲ ساله، پدر هفت فرزند، و اهل غزه به رویترز گفت: «هر کس تصمیم به حمله به اسرائیل بگیرد و جرئت حمله به اسرائیل را داشته باشد، در زمانی که تمام دنیا در خدمت آن هستند، از نظر فلسطینی‌ها یک قهرمان است، صرف نظر از اینکه ما در ایدئولوژی آن‌ها (ایران) مشترک باشیم یا نه.»

ابوحمزه در ادامه افزود: «بیش از شش ماه است که سلاخی شده‌ایم و هیچ‌کس جرئت انجام کاری را نداشت. اکنون ایران پس از ضربه زدن به کنسولگری‌اش، به اسرائیل ضربه می‌زند و این قلب ما را شاد می‌کند.»

ایران این حمله را به دلیل حمله رژیم اسرائیل به محوطه سفارت خود در سوریه در یکم آوریل آغاز کرد که منجر به کشته شدن فرماندهان ارشد سپاه پاسداران شد.

حق طبیعی دفاع از خود

رویترز در ادامه نوشته است، حماس که از هفتم اکتبر درگیر جنگ با رژیم صهیونیستی در غزه است، از حمله ایران دفاع کرد و در بیانیه‌ای گفت که این حمله «حق طبیعی و پاسخی شایسته» به حمله به مجموعه سفارت ایران است.

کمیته مقاومت مردمی فلسطین (PRC)، یک گروه مسلح که در کنار حماس در غزه علیه رژیم اشغالگر اسرائیل می‌جنگد، گفت که مداخله ایران می‌تواند آرمان فلسطین را تقویت کند و گفت که برای اسرائیل این آخرین میخ در تابوت آن است.

جهاد اسلامی نیز از حمله ایران دفاع کرد و کشورهایی را محکوم کرد که به گفته آن‌ها به عنوان «سپر محافظ» برای اسرائیل عمل می‌کردند. این کشورها عبارتند از آمریکا، انگلیس، فرانسه و اردن.

رویترز مدعی است که البته همه از حمله ایران حمایت نکردند و برخی مردم در رسانه‌های اجتماعی اقدام به گمانه‌زنی و فرضیه‌پردازی‌های مختلف شدند.

وزارت خارجه و وزارت دفاع در روزهای اخیر بارها قطعی بودن حمله تلافی‌جویانه را تأیید کرده بودند و انتظارات بی‌جا برخی در خصوص آغاز جنگ تمام‌عیار توسط ایران از ابتدا غلط بوده است، زیرا ایران مایل به گسترش دامنه جنگ نیست و بارها بر ضرورت اجرای قطعنامه تصویب شده شورای امنیت سازمان ملل برای آتش‌بس در غزه تاکید کرده است.

در عین حال، رژیم صهیونیستی به حملات نظامی خود در سراسر نوار غزه ادامه داد و بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه، در ۲۴ ساعت گذشته ۴۳ فلسطینی کشته و ۶۲ نفر دیگر زخمی شدند. به گفته پزشکان و ساکنان، در آخرین حادثه، یک زن فلسطینی کشته و ۲۳ نفر دیگر زخمی شدند که نیروهای رژیم صهیونیستی به ده‌ها نفری که قصد داشتند از جنوب به مناطق شمالی غزه برگردند، تیراندازی کردند.

کد خبر 744892

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.