به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجانشرقی، شیرینی مخصوص چای مراغه، از شکر و آب به همراه طعمدهندههای طبیعی تولید و برای نوشیدن چای از آن استفاده میشود. این شیرینی دلچسب طرفداران زیادی در آذربایجان شرقی دارد و با بیش از ۱۵۰ سال قدمت شیرینکننده کام مردم این شهر و مسافران است.
حسینزاده، رئیس اتحادیه قنادان مراغه اظهار کرد: شکر پس از جوشیدن در آب در چهار مرحله فراوری و به شیرینی نرم و خوشطعم برای نوشیدن چای تبدیل میشود.
وی افزود: با وجود شیرینی چای مصرف قند در مراغه خیلی پایین است. روزانه در ۴۵ کارگاه شیرینیپزی این شهر بیش از چهار تن شیرینی مخصوص چای تولید و روانه بازار میشود.
رئیس اتحادیه قنادان مراغه ادامه داد: این شیرینی علاوه بر مراغه، به شهرهای همجوار از جمله بناب، ملکان، عجبشیر، آذرشهر، هشترود و چاراویماق و نیز به دیگر استانهای کشور نیز ارسال میشود.
حسینزاده تاکید کرد: این سوغاتی در گذشته به صورت ساده با طعم هل تولید و عرضه میشد، اما طی چند سال گذشته طعمهای پرتقالی، لیمویی، دارچینی، زعفرانی و گل محمدی به آن اضافه شده است.
وی گفت: روزانه در هر کارگاه بهطور میانگین ۱۰۰ کیلوگرم شیرینی مخصوص چای تولید میشود و مصرف و تولید این شیرینی در ایام سفرهای نوروزی، در فصل بهار و تابستان زیاد و کارگاههای تولید شیرینی در این فصلهای بیشتر کار میکنند.
نظر شما