به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدعلی احمدزاده امروز _سهشنبه بیستویکم فروردین_ در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه دولت سیزدهم میراثدار کارهای انجام نشده گذشته است، اظهار کرد: جمعیت عشایری استان ۱۲ هزار خانوار با جمعیت ۷۲ هزار نفر است و جادههای عشایری در زمان بارندگیها آسیبپذیر و عشایر با مشکلاتی جدی مواجه میشوند.
وی توجه به مناطق دورافتاده را مورد تاکید قرار داد و افزود: قبل از دولت سیزدهم بسیاری از جادههای آنتنی یک کیلومتری در روستاهای دارای ۲۰ خانوار و ۵۰ خانوار مورد توجه قرار نگرفته بودند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دولت با حجم زیادی در جادههای پرحادثه استان، کار انجام میدهد گفت: پل روستای «شهید طیب» روی رودخانه مارون احداث شد و به بهرهبرداری رسید.
وی تصریح کرد: مردم برای عبور از «رودسمه» در دیشموک تلفات جانی میدادند که روی این رودخانه پل احداث کردیم و بهزودی افتتاح خواهد شد.
احمدزاده خاطرنشان کرد: روی رودخانه «خرسان» پل در حال احداث است که امسال به بهرهبرداری میرسد، خاطرنشان کرد: در منطقه «بیدانجیر»، «پشته زیلایی» چرام پل روی رودخانه در حال احداث است و به زودی تکمیل میشود و در منطقه «موگر» شهرستان لنده هفت نفر جان خود را از دست دادند و به دره وحشت نامگذاری شده بود که پل وحدت در این منطقه در حال احداث است.
وی گفت: سال جاری از مشکلات در مناطقی که مردم از «گرگر» استفاده میکردند و انگشتان دست آنها قطع میشد یا در عبور از رودخانه جان خود را از دست میدادند، عبور خواهیم کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: این صحنههای تلخ را برای همیشه جمع میکنیم، این کارها را دولتهای گذشته میتوانستند انجام دهند بخشی از ناترازی پیشرفت در استان ما ناشی از گذشته است، اگر در گذشته حتی برخی از این کارها انجام میشد، امروز این حجم مشکلات را نداشتیم.
وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم یک مرحله هفت هزار میلیارد تومان و در سفر دور دوم ۱۳ هزار میلیارد تومان تنها برای حوزه زیرساخت این استان اختصاص داده شد.
احمدزاده خاطرنشان کرد: این میزان اعتبار برای رفع زیرساختهای راه و آب است و جدای از طرحهای گازرسانی و سدسازی است در کدام دولتها سراغ دارید این میزان اعتبار داده شده است.
وی با بیان اینکه در سالجاری این اعتبارات به استان تزریق میشود، گفت: بسیج و سپاه سال گذشته از محل اعتبارات محرومیتزدایی به ۹۱ روستا آبرسانی کردند.
استاندار کهگیلویهوبویراحمد افزود: سال گذشته طرح گازرسانی «تنگ تامرادی» کلنگزنی شد و در مدت چند ماه شش روستا گازرسانی شدند، مدرسه داشتیم از گذشته که ۱۳ سال به بهرهبرداری نرسیده بود اما مشابه همان مدرسه در دولت سیزدهم طی مدت شش ماه ساخته و به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه میراثدار این هستیم که در گذشته کمکار شده واقعیتی است که قابل انکار نیست، گفت: در گذشته در حوادث جادهای تلفات زیادی داشتیم با اینکه حجم ترددها افزایش پیدا کرد اما چندین نقطه حادثهخیز در مناطق مختلف استان از جمله تونل «گل زردی» و محور یاسوج به اصفهان را اصلاح و حوادث را کاهش دادیم.
احمدزاده گفت: فقط ۴۷ کیلومتر نیوجرسی در استان کار شده است تا تصادفات رو در رو کاهش پیدا کند، در حالی که در گذشته میشد این اقدامات را انجام داد.
وی تصریح کرد: اراده دولت این است که وضع استان در زیرساختها تغییر کند و شاهد بودیم که سال گذشته طرحهای زیاد و متعددی در حوزههای مختلف عمرانی، اقتصادی، بهداشت و درمان، فرهنگی، گردشگری و خدمات در دهه فجر و هفته دولت افتتاح شدند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: آغاز اجرای پتروپالایشگاه گچساران در این دولت بود و در مرحله پایانی برای شروع کار هستیم و چهار هزار شغل با این طرح ایجاد میشود.
وی افزود: پتروشیمی دهدشت کار پیشرفت فیزیکی آن سرعت گرفته است؛ همه مراحل مینیپالایشگاه دهدشت نیز خاتمه پیدا کرد و سرمایهگذار پای کاری برای طرح انتخاب شده است که در این ماه یا ماه بعدی با حضور وزیر نفت کلنگزنی میشود.
احمدزاده با اشاره به اینکه کار پتروشیمی چرام را به شدت پیگیر هستیم و در تلاش هستیم سال جاری کلنگزنی شود، گفت: تلاش میکنیم تا سد تنگ سرخ آبگیری شود و سد آبریز کلنگزنی و وارد مدار اجرا شود و تاکید داریم که وزیر نیرو اجازه کلنگزنی دهد.
به گفته وی، گاز مختار یکی از کارهای بزرگ این دولت بود که ناترازی گاز کشور را جبران میکند و دنبال هفت حلقه چاه منطقه شوره شبلیز هستیم، البته استعداد منطقه از نظر مخازن شناسایی نشده است، اما برآوردها بیانگر این است که مناطق دنا، مارگون و بویراحمد هم جزو شهرهای نفت خیز خواهند بود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: هلدینگ خلیج فارس را متقاعد کردیم سال جاری در چرام سرمایهگذاری کند و در حوزه پتروشیمی به دنبال زنجیره تولید هستیم.
نظر شما