فعالیت‌های شیلات، محوری طلایی برای توسعه پایدار و رونق اقتصادی هرمزگان

مدیرکل شیلات هرمزگان با رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان و معاونان وی در راستای ارتقای همکاری‌ها و فعالیت‌ها دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان، مسعود بارانی در این دیدار با اشاره به اینکه پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان همواره به عنوان بازوی توانمند علمی شیلات در پیشبرد اهداف و فعالیت‌های شیلاتی استان مطرح بوده است، اظهار کرد: بدون شک تداوم فعالیت‌های شیلاتی به ویژه در حوزه صید و صیادی و آبزی‌پروری نیازمند بهره‌مندی از فعالیت‌های این پژوهشکده است.

بارانی با بیان اینکه فعالیت‌های شیلات محوری طلایی برای توسعه پایدار و رونق اقتصادی هرمزگان است، افزود: لازمه تداوم این روند بدون شک بهره‌گیری بیشتر از فعالیت‌های تحقیقاتی و استفاده از ظرفیت‌های مؤسسات و مراکزی همچون پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان است.

مدیرکل شیلات هرمزگان تبادل دانش و تخصص به ویژه در مسیر فعالیت‌های صید و صیادی و توسعه تکثیر ماهیان دریایی و حرکت در مسیر رسیدن به خود کفایی در این مهم را از برنامه‌های بین شیلات هرمزگان و پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان خواند.

مسعود بارانی گفت: توسعه تکثیر ماهیان دریایی باعث تکمیل چرخه پرورش ماهیان دریایی در قفس می‌شود.

محمدصدیق مرتضوی، رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان با اشاره به اقدامات خوبی که در حوزه شیلات استان صورت گرفته است، گفت: بدون شک فعالیت‌های تحقیقاتی شیلات بخش قابل توجهی از فعالیت‌های پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان را به خود اختصاص داده است.

مرتضوی فعالیت‌های تحقیقاتی پژوهشکده در قالب بخش بوم‌شناسی (اکولوژی دریا)، زیست‌شناسی و ارزیابی ذخایر آبزیان، تکثیر و پرورش آبزیان، تکنولوژی فرآوری آبزیان، ژنتیک آبزیان و بهداشت و بیماری‌های آبزیان را از اهم فعالیت‌های این پژوهشکده خواند و افزود: بی‌شک پاسخ به نیازهای پژوهشی در فعالیت‌های شیلاتی از اهم برنامه‌ها و اهداف پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان است.

گفتنی است، در این دیدار ضمن بیان گزارشی مختصر از عملکرد و برنامه‌ها، نیازهای پژوهشی بخش شیلات مورد بررسی قرار گرفت و اولویت‌بندی شد.

کد خبر 742787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.