به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی تولیت آستان مقدس حضرت سیدعلا الدین حسین (ع)، حجتالاسلام محیالدین طاهری در دیدار با مدیر کل و معاونین صدا و سیما مرکز استان فارس، اظهار کرد: صدا و سیما وظیفه دارد رابط بین مردم و حاکمیت باشد و فلسفه وجودی آن این است که در تقویت ارتباط متقابل بکوشد.
وی افزود: نباید این گونه باشد که از این رسانه فقط صدای نظام به گوش مردم برسد بلکه باید صدا و خواستههای مردم هم از طریق صدا و سیما به گوش حاکمیت منتقل شود و مردم واقعی بودن این انتقال را لمس کنند، چرا که تجربه نشان داده هر جا این انتقال به درستی صورت گرفته، رسانه ملی نزد مردم مقبولیت یافته است.
مسئول حوزه علمیه محمودیه با اشاره به رویه امام راحل (ره) در این زمینه، تصریح کرد: ابتدای انقلاب که صداوسیما تمرکز زیادی بر انتشار اخبار دیدارها و ملاقاتهای حضرت امام (ره) داشتند با واکنش و مخالفت امام روبهرو شدند و ایشان پیام فرستادند که «حق ندارید با این اخبار وقت مردم را بگیرید» زیرا نظر امام این بود که رسانهای که بودجه بیتالمال را مصرف میکند، باید رابط بین مردم و نظام جهت حل مشکلات کشور باشد و صدا و سیمایی که فقط اخبار حکومت را منتشر کند، بدون تردید با ریزش مخاطب روبهرو میشود.
طاهری ادامه داد: طبیعی است که وقتی صدا و سیما به سراغ مردم نرود و اخبار آنها را منتشر نکند مردم برای شنیدن حرفهایشان به سراغ دروغ پردازی رسانههای دشمن میروند و متأسفانه امروز بخشی از مردم و حتی متدینین و انقلابیها اعتمادشان به رسانه ملی کم رنگ شده است، این در حالی که باید سطح مقبولیت اخبار صدا و سیما به اندازهای باشد که مردم و متدینین حتی کار خود را برای شنیدن اخبار رها کنند.
دبیر جامعه روحانیت شیراز خاطر نشان کرد: نباید رسانه صدای حکومت باشد، چرا که دولتها به سر کار میآیند و میروند اما این نظام و مردم هستند که ماندگارند و صیانت از اصل نظام وظیفهی اصلی مردم و صدا و سیما است و در این صورت مردم نباید این تصور را از صدا و سیما پیدا کنند که فقط در هنگام انتخابات و مراسمها و راهپیماییها دیده میشوند و به سراغشان میروند.
حجتالاسلام طاهری با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که استان فارس را به عنوان قله مطرح کردهاند، خاطر نشان کرد: این معنا در رابطه با فارس حقیقتاً وجود دارد و در استان فارس باید در همه امور در حد قله کشور عمل شود و این اتفاق زمانی میافتد که ما از همه وزنهها و شخصیتهای این استان استفاده کنیم و تنها به حلقههای بسته چند نفری اکتفا نکنیم. چرا که تنها زمانی کیفیت برنامههای رسانه ملی افزایش مییابد که شخصیتها در آن حاضر باشند.
وی در پایان سخنان خود با تاکید بر لزوم توجه همه جانبه صدا و سیمای مرکز استان به حرمهای مطهر، افزود: باید توسط استعدادهای عرصه رسانه استان، برنامهریزی دقیقی صورت گیرد که بدون خسته کردن مردم جایگاه والای این امامزادگان به مردم نشان داده شود و کرامات و عنایات این بزرگواران توسط خود مردم و با زبان مردمی مطرح شود که در این صورت حتماً اقبال عمومی به حرمهای شریف دوچندان میشود و این خود بخشی از وظیفه ما در قبال این شهر به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) است.
نظر شما