ذبیحالله کاوه فارسانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان استان را سه مرکز پردیس بحرالعلوم برادران، پردیس شهید باهنر خواهران و مرکز آموزش عالی شهید رجایی فرخشهر تشکیل میدهند و ۱۹۰۸ دانشجو معلم و مهارتآموزان ماده ۲۸ در این مراکز تحصیل میکنند، همچنین ۱۸ عضو هیئت علمی و استاد در دانشگاه فرهنگیان استان تدریس میکنند.
وی با اشاره به چالشهای دانشگاه فرهنگیان استان افزود: متأسفانه دانشگاه فرهنگیان استان با کمبود فضا بسیار شدید خوابگاهی مواجه است، به شکلی که ظرفیت بعضی از اتاقهای خوابگاهها در سال تحصیلی جاری به ۱۰ تا ۱۲ نفر افزایش پیدا کرد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان چهارمحالوبختیاری، تاکید کرد: یکی دیگر از چالشهای دانشگاه فرهنگیان فرسودگی و بافت قدیمی ساختمانهای مراکز است، همچنین پراکندگی زیاد این ساختمانها سبب اتلاف وقت نیرو و هزینه بسیاری میشوند.
کاوه با تاکید بر اهمیت ایجاد یک دانشگاه فرهنگیان جامع در استان تصریح کرد: ظرفیت دانشگاه فرهنگیان استان به شدت پایین است و ظرفیتی برای دانشجویان جدیدالورود سال آینده وجود ندارد و این اهمیت تأسیس یک دانشگاه جامع فرهنگیان برای استان را بیش از پیش میکند.
وی اضافه کرد: تأسیس یک دانشگاه فرهنگیان جامع در استان با زیرساخت جدید سبب کاهش مسائل مربوط به خوابگاه دانشجویان، ایجاد یک محیط دانشگاهی برای معلمان آینده و تمرکز بهتر دانشجویان میشود، همچنین اتلاف نیروی انسانی، اتلاف وقت و هزینهها مربوط به پراکندگی مراکز دانشگاه فرهنگیان را نیز کاهش میدهد و سبب کارایی بیشتر این دانشگاه خواهد شد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان چهارمحالوبختیاری با اشاره به شرایط ایجاد دانشگاه فرهنگیان جامع در استان خاطرنشان کرد: در جلسه هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان استان، مسائل دانشگاه فرهنگیان، ایجاد یک دانشگاه فرهنگیان جامع در استان مورد برسی قرار گرفت، بودجه ۷۵ میلیاردی به همراه ۲۴ هکتار زمین در منطقه رحمتیه استان در سفر ریاستجمهوری به این موضوع اختصاص داده شده است.
نظر شما