محسن فرهادی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اقدامات بهداشت محیطی انجام شده از تاریخ پانزدهم اسفند تا چهاردهم فروردین اظهار کرد: به طور کلی یک میلیون و ۲۳۰ هزار و ۹۲۳ بازرسی در طول این مدت انجام شده است که در این بین، ۹۰۰ هزار و ۸۹۸ مورد مربوط به بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ۳۳۰ هزار و ۲۵ مورد مربوط به بازرسی اماکن عمومی است.
وی با اشاره به انجام ۳۰ هزار و ۶۷ مورد بازرسی از مراکز و اماکن بین راهی و ۲۰ هزار و ۸۰۴ مورد بازرسی از مراکز اقامتی افزود: در طول این مدت ۱۲۲ هزار و ۵۶۵ مورد اخطار کتبی صادر ۱۴ هزار و ۹۶۵ مورد به مراجع قضائی اعلام شده و ۳۶۸۰ مورد پلمب صورت گرفته است.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: در بازه زمانی مذکور، ۱۲ هزار و ۶۳۰ مورد نمونهبرداری غذایی، ۶۱۸ هزار و ۶۱۰ مورد کلرسنجی منابع آب آشامیدنی و یک میلیون و ۱۵۷ هزار و ۵۰۸ مورد سنجش پرتابل محیط و مواد غذایی انجام و یک میلیون و ۱۱۸ هزار و ۶۲۶ کیلوگرم / لیتر مواد غذایی فاسد، کشف و معدوم شده است.
نظر شما