به گزارش خبرگزاری ایمنا، موضوع اسکان یکی از رسالتهایی آموزش و پرورش برای جامعه فرهنگیان است که به منظور انجام این رسالت، فعالیتهای ویژهای در دستور کار قرار گرفته است؛ اسکان و پذیرش رسمی فرهنگیان طبق دستورالعمل وزارت آموزش و پرورش از بیستوهشتم اسفند ۱۴۰۲ آغاز شد و سامانه اینترنتی این وزارتخانه از بیستم اسفند در دسترس بود که مسافران میتوانستند رزرواسیون خود را انجام دهند و از روز بیستوهشتم از این خدمات استفاده کنند.
مهدی نیک فر، مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه طرح اسکان نوروزی فرهنگیان سیزدهم فروردین به پایان رسید، اظهار کرد: دو میلیون و ۲۸۸ هزار و ۱۹۰ (نفر-روز) در مدارس، اقامتگاههای دائم و موقت، اردوگاهها، پردیسها و خانه معلمها پذیرش شدهاند که معادل یک میلیون و ۷۳۱ هزار و ۵۸۲ نفر یا ۲۹۵ هزار و ۶۰۹ خانوار هستند.
وی با بیان اینکه استان فارس با ۶۳۶ هزار و ۵۶ «نفر - روز» پذیرش، سکاندار پذیرش بین استانهای کشور است، ادامه داد: بعد از استان فارس، استانهای اصفهان، خوزستان، خراسان رضوی و هرمزگان به ترتیب بیشترین آمار اسکان را به خود اختصاص دادهاند.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه طرح اسکان موقت فرهنگیان از بیستوهشتم اسفند ۱۴۰۲ آغاز شد و تا سیزدهم فروردین ۱۴۰۳ ادامه داشت، تصریح کرد: ۶۷۰۴ مدرسه، ۶۱ هزار و ۴۵۱ کلاس درس، ۴۲۴ مرکز آموزشی رفاهی، ۳۰۰ اردوگاه (۳ هزار سوئیت) و ۵۰ مرکز پردیس دانشگاه فرهنگیان (۲ هزار خوابگاه) با ۲۰ هزار و ۱۵۸ عامل اجرایی برای طرح نوروزی ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.
اسکان بیش از ۳۲۰ هزار مسافر نوروزی در مراکز آموزشی اصفهان
مهدی منتجب، رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، در گفتوگو با خبرنگار ایمنا درباره فرایند اسکان میهمانان نوروزی تا ششمین روز از بهار سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: تنها طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۴۸ هزار نفر در مراکز رفاهی و آموزشی اصفهان اسکان داده شدند.
وی با بیان اینکه، تمام گردشگران و مسافران نوروزی در محل مناسب اسکان داده شدهاند و هیچ مسافری با مشکل مواجه نشده است، افزود: با آغاز پذیرش نوروزی مسافران فرهنگی اصفهان از بیستوششم اسفند تاکنون، میزبان بیش از ۳۲۰ هزار مسافر با استفاده از ظرفیتهای تعیین شده اسکان آموزش و پرورش در فضاهای مراکز رفاهی، مدارس، اردوگاهها در استان بودهایم.
رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: آنچه تا کنون پیشبینی کردهایم، ۷ هزار فضا جهت اسکان میهمانان نوروزی در مراکز فرهنگی و رفاهی، تفریحی، آموزشی، آموزش و پرورش اصفهان بوده است و حدود ۶۰۰ مدرسه استان را نیز در این راستا در نظر گرفتهایم تا خدمترسانی مطلوبی را داشته باشیم، اما طی شبهای گذشته با افزایش میزبانی از مسافران نوروزی در این مراکز توانستیم از سقف تعیین شده ۷ هزار فضاهای اسکان عبور کنیم.
منتجب پیرامون اینکه اسکان و پذیرش رسمی فرهنگیان طبق دستورالعمل وزارت آموزش و پرورش از بیستوهشتم اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده و تا دوازدهم فروردین ۱۴۰۳ ادامه دارد، گفت: سامانه اینترنتی این وزارتخانه از بیستم اسفند در دسترس است و مسافران میتوانند رزرواسیون خود را انجام دهند و از روز بیستوهشتم از این خدمات استفاده کنند.
وی درباره اسکان تعطیلات نوروزی فرهنگیان در مراکز رفاهی و آموزشی اصفهان اظهار کرد: موضوع اسکان یکی از رسالتهایی آموزش و پرورش برای جامعه فرهنگیان است که با فعالیتهای ویژهای از اسفند سال گذشته تاکنون در استان اصفهان آغاز شده است.
رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: فهرست تمام مدارس میزبان و ستادهای ششگانه اسکان شهر از طریق کانالهای اطلاعرسانی در اختیار عموم مردم قرار گرفته، همچنین QR کد ستادهای اسکان نیز منتشر شده و در دسترس مسافران نوروزی است.
منتجب با بیان اینکه تمام مدارس شهر اصفهان برای اسکان مسافران نوروزی مجهز به سیستم گرمایشی هستند، تصریح کرد: مدارس برای پذیرش مسافران نوروزی با بیش از یک هزار فرش تجهیز شدند. ستادهای اسکان در تمام مناطق چهلویکگانه اصفهان دایر است که ستاد مرکزی در محل اداره کل آموزش و پرورش استان و شش ستاد تابعه در نواحی و مناطق ششگانه اصفهان در حال خدماترسانی به میهمانان نوروزی هستند.
وی افزود: در سال جاری همزمانی ماه رمضان رمضان را با عید نوروز خواهیم داشت و از مسافران درخواست میشود منزلت و کرامت ماه مبارک رمضان را حفظ کنند؛ در مدت پذیرش مسافران، طبخ غذا در مراکز رفاهی دارای آشپزخانه انجام میشود و فرهنگیان میتوانند با رعایت شیوهنامهها در این فضاها پذیرایی شوند.
رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه تمام مراکز پنجگانه درمانگاهی آموزش و پرورش استان اصفهان در تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ شیفت فعال خواهد بود تا در صورت نیاز مسافران به این مراکز درمانی مراجعه کنند، گفت: در این مدت ۱۴ بیمارستان و مرکز درمانی در استان اصفهان از جمله بیمارستانهای الزهرا (س)، عسگریه، امام موسی کاظم (ع)، چمران، مهرگان، سعدی، مهرگان، سعدی، سینا، خانواده، شهید آیتالله صدوقی و امام حسین (ع) فعالیتهای خود را مستقیم با پوشش بیمهای دانا انجام میدهند که این اقدام، اقدام بزرگی است.
منتجب خاطرنشان کرد: پس از خروج مسافران در دوازدهم فروردین از اسکانهای اصفهان، نیروهای خدماتی با ضدعفونی تمام مکانها و بازگشت کلاسهای درس به حالت عادی از سهشنبه، چهاردهم فروردین آماده حضور دانشآموزان هستند.
نظر شما