نمایش ۳۷۰ اثر هنری ۸۰۰ سال اخیر در موزه ملی هنرهای اصفهان

سرپرست موزه ملی هنرهای اصفهان گفت: در موزه ملی هنرهای اصفهان از انواع مکاتب مختلف هنری و اساتید مختلف هنری اصفهان در بازه زمانی ۸۰۰ سال اخیر، ۳۳۷ کد اثر و ۳۷۰ اثر مختلف به نمایش گذاشته شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجید صادقانی در برنامه تلویزیونی «بهار بهار» اظهار کرد: موزه، بخش‌های مختلف فرهنگی را با آثار فرهنگی، اجتماعی و تاریخی در معرض بازدید مخاطب عام و خاص قرار می‌دهد.

وی افزود: در موزه ملی هنرهای اصفهان از انواع مکاتب مختلف هنری و اساتید مختلف هنری اصفهان در بازه زمانی ۸۰۰ سال اخیر، ۳۳۷ کد اثر و ۳۷۰ آثار مختلف نگارگری، نقاشی، خوشنویسی و … به نمایش گذاشته شده است.

سرپرست موزه ملی هنرهای اصفهان با بیان اینکه در گذر رزم و جنگ این موزه انواع هنرها مرتبط با تسلیحات نظامی وجود دارد، گفت: مکاتب هنری اصفهان جامع است و در حوزه‌های مختلف هنری و فرهنگی، اصفهان صاحب حرف و نظر است.

وی با اشاره به سختی کار در این حوزه یادآور شد: مسائل اجتماعی و فرهنگی زود بازده نیست و در مدت ۱۰ تا ۱۵ سال نتایج آن را می‌بینیم که این امر موجب شده است افرادی که کمتر با این حوزه ارتباط دارند، ما را دلسرد کنند و در نتیجه اهمیت این بخش کمتر دیده شود.

صادقانی با اشاره به نقشه موجود در موزه که پیشینه آن به قرن ۱۷ میلادی بازمی‌گردد، افزود: این نقشه، نمایی از جنوب به شمال اصفهان را در دوران صفویه به مخاطب ارائه می‌کند، در آن به معرفی جغرافیای شهری و انسانی اصفهان ۴۰۰ سال پیش می‌پردازد.

وی تصریح کرد: ۱۱۵ شخصیت در این نقشه تصویرگری شدند که بیانگر حرفه‌ها و مشاغل و افراد در اصفهان آن زمان و نمایی از اجداد ۴۰۰ سال پیش ما در اصفهان است.

سرپرست موزه ملی هنرهای اصفهان افزود: این نقشه ابعاد مردم‌شناسی و جامعه شناختی دارد و با به تصویر کشیدن المان‌های اصلی شهر، جغرافیای شهری خوبی به مخاطب ارائه می‌کند.

وی ادامه داد: دغدغه اصلی موزه‌های دفینه کشور (اولین موزه تخصصی و دائمی سکه و اسکناس در ایران) که موزه ملی هنرهای اصفهان یکی از آن‌ها است، حال خوش کسانی است که موزه گردی می‌کنند و تلاش می‌کند با استفاده از آثار، آن‌ها را با پیشینه اصیل و غنی خود آشنا کنند، البته از موزه ملی هنرهای اصفهان به عنوان یک پاتوق فرهنگی یاد می‌کنیم.

کد خبر 740095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.