علی زندیه در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به اقدامات سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم در سازمان آتشنشانی، بحث ارتباطات و بیسیمها بودند که حدود ۲۸ سال فرماندهی سازمان آتشنشانی به همان شکل ساخته شده بود، بیسیمهای ارتباطی از نوع آنالوگ بود که به نوعی چندین سال است که از رده خارج شده بود.
وی افزود: با تلاش انجام شده در سال ۱۴۰۲ توانستیم با حمایت شهرداری و سایر دستگاهها این بیسیمها را تعویض کنیم.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم ادامه داد: در زمینه ارتباطات خودروی ارتباط سیار را هم اختراع کردیم که در کشور بینظیر است، هر زمانی که لازم باشد ما میتوانیم این خودرو را به عنوان پوششدهنده ارتباطات بیسیمی در شهر مستقر کنیم.
زندیه با اشاره به اینکه یکی از مهمترین خودروهای آتشنشانی خودروهای شیمیایی است، افزود: در استان قم شهرکهای صنعتی زیادی وجود دارد که تولید و واردات مواد شیمیایی در آنها صورت میگیرد، هنگام وقوع حریق یا آتشسوزی، واقعاً ورود به صحنه غیرممکن خواهد بود، زیرا دود آتش و حریق برای پوست و حتی تنفس انسان بسیار ضرر دارد و منجر به خفگی میشود، از اینرو نیاز بود که چنین خودرویی خریداری و وارد ناوگان آتشنشانی قم شود.
وی با بیان اینکه در گذشته تنها شهر مشهد از این خودرو استفاده میکرد، افزود: در سازمان آتشنشانی قم هم این امکان فراهم شد که خودروی مخصوص حریق شیمیایی کاملتر از خودروی مشهد خریداری کنیم و طی یکی دو ماه آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با اشاره به موضوع جرثقیلهای آتشنشانی گفت: در برخی از حوادث آتشنشانی وجود جرثقیل الزامی است و از طرفی تنها چهار دقیقه زمان برای رسیدن به محل حادثه داریم و نمیتوان در این مدت این خودرو را از دیگر دستگاهها قرض کرد.
زندیه با بیان اینکه در قم ۲۵ ایستگاه آتشنشانی فعال وجود دارد، عنوان کرد: ما برای نخستینبار جرثقیل ۱۰ تن را درخواست کردیم که مراحل تحویل آن در حال انجام است و در ماه آینده به ناوگان آتشنشانی ملحق خواهد شد.
نظر شما