تولید پیشرفته‌ترین چاپگر خط بریل در اصفهان توسط دانش‌بنیان‌ها

روشندل قرآنی گفت: جوانان ما از تحریم به‌عنوان یک فرصت استفاده کردند و دستگاه چاپگر خط بریل را تولید کردند که یکی از بهترین و پیشرفته‌ترین چاپگر بریل منطقه است و هم‌اکنون ۴۰ مرکز ویژه نابینایان در کشور از این چاپگر بریل ایرانی استفاده می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدمرتضی نیکزاد در برنامه تلویزیونی «بهار بهار» اظهار کرد: نابینایی برای من موهبت الهی بود، زیرا این توفیق نصیب من شد که با مشورت علما و اساتید، مؤسسه قرآنی روشندلان را از ۲۰ سال پیش راه‌اندازی کنم.

وی افزود: این مؤسسه قرآنی به‌تدریج رشد کرد و فعالیت خود را در زمینه علوم قرآنی، برگزاری کلاس‌های قرآن، مسابقات و محفل قرآنی، چاپ و نشر قرآن و ادعیه توسعه داد.

روشندل قرآنی با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از ۱۰ هزار نفر از نابینایان سراسر کشور از خدمات مؤسسه قرآنی روشندلان استفاده می‌کنند، ادامه داد: نابینایان مسلمان از کشورهای همجوار نیز، قرآن بریل، کتب دعا و زیاراتی که منتشر می‌کنیم، بهره‌مند می‌شوند.

نیکزاد با اشاره به اینکه نابینایان نیازمند مناسب‌سازی معابر و گذرگاه‌های شهری هستند، تصریح کرد: با نابینایان در جامعه نباید برخورد احساسی کرد، برخوردها باید بر اساس منطق باشد.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون مؤسسه قرآنی روشندلان با کمک مردم و خیرین فعالیت خود را ادامه داده است، گفت: امیدواریم با کمک مسئولان، خیران و مردم در استان و کشور فعالیت این مؤسسه تداوم داشته باشد.

سازمان‌های فنی و حرفه‌ای، بهزیستی و آموزش و پرورش استثنایی زمینه اشتغال نابینایان را فراهم کنند

نیکزاد از تولید چاپگر خط بریل به همت متخصصان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در اصفهان خبر داد و گفت: شرکت دانش‌بنیان به درخواست ما در مدت دو سال موفق به تولید این چاپگر شد، این در حالی است که تا قبل از دهه ۹۰، همه چاپگرهای خط بریل در کشور وارداتی بود.

وی ادامه داد: جوانان ما از تحریم به‌عنوان یک فرصت استفاده کردند و دستگاه چاپگر خط بریل را تولید کردند که یکی از بهترین و پیشرفته‌ترین چاپگر بریل منطقه است و هم‌اکنون ۴۰ مرکز ویژه نابینایان در کشور از این چاپگر بریل ایرانی استفاده می‌کنند.

روشندل قرآنی با تاکید بر اینکه با تولید این چاپگر، وابستگی به کشورهای غربی نداریم، ادامه داد: امکانات و تجهیزات دستگاه چاپگر بریل ایرانی مطلوب‌تر از نمونه خارجی است.

وی خاطرنشان کرد: با این چاپگر می‌توان تمام اشکال هندسی، نقشه‌های جغرافیایی را به شکل برجسته چاپ کنیم تا دانش‌آموزان نابینا از آن‌ها استفاده کنند.

نیکزاد با اشاره به اینکه مراکز توان‌بخشی برای نابینایان، زمینه آموزش‌های تحرک و جهت‌یابی، مهارت‌های روزمره و بدنی و حرفه آموزی را فراهم کنند تا زمانی که جذب بازار کار می‌شوند، توانمندی داشته باشند، گفت: سازمان‌های مربوطه همچون فنی و حرفه‌ای، بهزیستی و آموزش و پرورش استثنایی باید زمینه اشتغال نابینایان را فراهم کنند.

کد خبر 739835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.