«مشهد مهربان»؛ ظرفیتی ارزشمند برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و پویش «مشهد مهربان»، ظرفیت‌ ارزشمندی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی، سومین دوره پویش «مشهد مهربان» با هدف آزادسازی زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد، شب گذشته با اجرای مراسم سنتی گلریزان در زورخانه ورزش‌های باستانی مجموعه کارگران مشهد آغاز شد.

در ابتدای این مراسم، ورزشکاران باستانی با توسل به اهل‌بیت (ع) به اجرای ورزش‌های باستانی پرداختند و پس از آن نیز بنا به یک سنت دیرین، مراسم گلریزان به نیت آزادی زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد برگزار شد.

«مشهد مهربان»؛ ظرفیتی ارزشمند برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

هدف اصلی این پویش، همراه‌سازی مردم و فرهنگ‌سازی در سطح جامعه است

محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد در ابتدای این مراسم اظهار کرد: همت شورای اجتماعی محلات مشهد و همراهی استانداری خراسان‌رضوی، دادگستری استان و فرمانداری مشهد برای حمایت از این حرکت، بسیار قابل تقدیر است.

وی افزود: مدیریت شهری تلاش می‌کند با بهره‌گیری از ظرفیت شورای اجتماعی محلات، زمینه آزادی تعدادی از زندانیان غیرعمد را توسط خود مردم فراهم کند.

قلندرشریف خاطرنشان کرد: این پویش، یک بار قبل از آغاز سال تحصیلی به‌منظور تأمین هزینه افرادی که به دلیل مشکلات مالی از تحصیل بازمانده‌اند، برگزار می‌شود، دومین پویش نیز مربوط به آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد است که از میلاد امام حسن مجتبی (ع) آغاز شده است و تا میلاد امام رضا (ع) ادامه دارد.

وی افزود: در سال اول برگزاری این پویش، چهار هزار نفر مشارکت کردند که این تعداد سال گذشته به ۲۲ هزار نفر رسید و امیدواریم سال جاری نیز تا ۱۰۰ هزار نفر را پای کار این پویش مردمی بیاوریم.

شهردار مشهد تاکید کرد: هدف اصلی این پویش، همراه‌سازی مردم و فرهنگ‌سازی در سطح جامعه است.

«مشهد مهربان»؛ ظرفیتی ارزشمند برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

بازگشت ۷۰۰ کودک بازمانده از تحصیل به مدرسه

حجت‌الاسلام حسن منصوریان، عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز در ادامه این مراسم گفت: در حکمت ۱۳۸ نهج‌البلاغه، امام علی (ع) می‌فرمایند: «کسی که یقین به پاداش و عوض داشته باشد، در بخشش سخاوت به خرج می‌دهد.»

وی افزود: بر اساس این فرمایش، اگر به روز جزا ایمان داریم، در بخشش هم باید رفتار کریمانه داشته باشیم.

حجت‌الاسلام منصوریان با بیان اینکه شورای ششم، در ابتدای فعالیت خود، آمار و ارقام آسیب‌های اجتماعی در مشهد مقدس را نگران‌کننده دید، تصریح کرد: بر همین اساس، جلسات متعددی با حضور نخبگان برگزار کردیم تا این آمار به حداقل برسد، با این نگاه، باشگاه‌های مختلف را تشکیل دادیم و از ظرفیت‌های مردمی بهره گرفتیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی و شوراهای اجتماعی محلات، ۷۰۰ کودک بازمانده از تحصیل به مدرسه بازگشتند.

حجت‌الاسلام منصوریان گفت: بازگشت ۷۰۰ کودک به مدرسه یعنی کاهش کودکان کار، کاهش زباله‌گردی و کاهش خشونت در شهر.

وی با اشاره به آغاز پویش «مشهد مهربان» افزود: باید توجه داشته باشیم که فقرا از مال و اندوخته ما، سهم دارند، از اعضای شورای اجتماعی محلات تشکر می‌کنم که بدون بهره‌گیری از بودجه‌های دولتی، اتفاقات ارزشمندی را رقم زدند.

به گزارش ایمنا در سال گذشته، پویش مشهد مهربان با انجام بیش از ۲۲ هزار تراکنش و آزادی ۴۰ زندانی جرایم غیرعمد و مالی پایان پیدا کرد.

کد خبر 739825

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.