به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمد امیریمقدم ظهر امروز _چهارشنبه هشتم فروردین_ در نشست خبری با اصحاب رسانه که در خانهموزه خلبان شهید عباس بابایی برگزار شد، از تشییع و تدفین دو شهید گمنام در این استان خبر داد و اظهار کرد: مراسم استقبال از این شهدا ساعت ۱۰ صبح شنبه، یازدهم فروردین از میدان میرعماد به سمت معراجالشهدا برگزار خواهد شد.
وی افزود: این شهیدان گمنام دو مراسم شب وداع خواهند داشت که یکی در شهر اقبالیه (سلطانآباد) در روز پانزدهم فروردین پیش از نماز مغرب و عشا خواهد بود و دیگری هم روز هجدهم فروردین در شهرستان آبیک برگزار میشود.
تشییع ۲ شهید گمنام در آبیک و قزوین
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان با بیان اینکه این شهدا در روزهای شانزدهم فروردین در روستای کورانه قزوین و نوزدهم فروردین در آبیک تشییع میشوند، گفت: پیکر این شهدا اواخر سال ۱۴۰۲ تفحص و از مرز شلمچه وارد کشور شدند که یکی از این شهدا در قالب یگان بسیج و در عملیات خیبر (جزیره مجنون) در ۲۹ سالگی به شهادت رسید و دیگری در عملیات عاشورای ۲ شهید شده است.
امیریمقدم ادامه داد: مراسم تشییع این دو شهید گمنام ساعت ۱۶:۰۰ روز شانزدهم فروردین در روستای کورانه و نوزدهم فروردین در شهر آبیک برگزار میشود و از زمان استقبال تا تدفین این شهدای گمنام ۱۱ روز زمان داریم که طی این مدت هیئتهای مذهبی و پایگاههای بسیج میتوانند پذیرای این میهمانان بهشتی باشند.
وی یادآور شد: برای خاکسپاری این دو شهید گمنام، دو نقطه برای تدفین از قبل شناسایی و برای آنها یادمان ساخته شده است که تا پیش از تدفین این شهدای گرانقدر تکمیل خواهد شد و زیارتگاه این شهیدان گمنام در سهراهی امامزاده اباذر و صنایع دفاعی انصارالمهدی (عج) خواهد بود.
ساخت ۲۵ یادمان شهدای گمنام
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان قزوین با اشاره به تاریخچه ساخت یادمان شهدای گمنام در استان قزوین گفت: از سال ۱۳۸۱ که نخستین تدفین شهیدان گمنام در استان قزوین صورت گرفته است تا سال ۱۴۰۰ یعنی طی ۱۹ سال، ۳۳ یادمان شهدای گمنام در استان قزوین ساخته شده بود.
امیریمقدم از ساخت ۲۵ یادمان شهدای گمنام استان قزوین در طول دو سال اخیر (۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲) خبر داد و افزود: هشت یادمان از این تعداد، یادمانهای بهجامانده از دوره قبل بودند و در طول دو سال اخیر هم احداث ۱۷ یادمان را آغاز کردیم که بعضی ساخته شده و بعضی دیگر هم در حال ساخت است.
وی همچنین میزان سهمیه چاپ کتاب در نهاد متبوعش را ۶۰ جلد در سال عنوان کرد و گفت: سال پیش در مجموع ۶۱ جلد کتاب با موضوع دفاع مقدس در استان قزوین چاپ یا تجدید چاپ کردیم، سال جاری هم تدوین و تألیف تاریخ توصیفی هشت سال دفاع مقدس و تکمیل دایرةالمعارف دفاع مقدس استان قزوین با ۳۰۰ مدخل را با کمک دانشگاهها در دستور کار داریم.
نظر شما