فرامرز اصلانی که بود؟/ موضع‌گیری عجیب برخی از سیاسیون به مرگ خواننده لس‌آنجلسی

انتشار خبر درگذشت فرامرز اصلانی واکنش‌های مختلف و بعضاً عجیبی را در پی داشت اما شاید سوالی که برای عده‌ای مطرح شده این است که فرامرز اصلانی که بود؟

به گزارش خبرگزاری ایمنا، فرامرز اصلانی خواننده، آهنگساز و ترانه سرای ۶۹ ساله موسیقی پاپ عصر روز چهارشنبه اول فروردین ۱۴۰۳ بر اثر ابتلاء به سرطان درگذشت؛ این نوازنده و خواننده روز چهاردهم اسفند ۱۴۰۲ و در صفحه شخصی‌اش در فضای مجازی از ابتلای خود به بیماری سرطان خبر داده بود.

انتشار این خبر در فضای مجازی و رسانه‌های مختلف واکنش‌های مختلفی را در پی داشت اما شاید سوالی که برای عده‌ای مطرح است، این است که فرامرز اصلانی که بود؟

فرامرز اصلانی متولد سال ۱۳۳۴ بود، پس از پایان دبیرستان به انگلستان رفت و دانش‌آموخته رشته روزنامه‌نگاری از دانشگاه لندن شد، پس از پایان تحصیلات به روزنامه‌نگاری پرداخت و نوشته‌های بسیاری را به زبان‌های انگلیسی و فارسی منتشر کرد.

وی سال ۱۹۷۲ از لندن به لس‌آنجلس رفت و چهار سال در آنجا بود و مجدد پس از پیروزی انقلاب اسلامی به همراه خانواده‌اش ایران را ترک کرد و در انگلستان سکونت کرد و در آنجا به‌طور هم‌زمان فعالیت‌های رسانه‌ای و موسیقایی را پی گرفت. اصلانی در سال ۱۹۹۷ به لس‌ آنجلس کوچ کرد.

اصلانی بیشتر از آنکه به آثار هنری‌اش شناخته شود به مواضع سیاسی‌اش معروف شده، او در برهه‌های مختلف مواضع مختلفی علیه کشور داشته داشت؛ در سال ۱۳۸۸ با انتشار ترانه «ندا» به یاد ندا آقاسلطان با فتنه‌گران ابراز همدردی کرد، او همچنین سال گذشته در مصاحبه‌ای با شبکه تروریستی ایران اینترنشنال بیان کرد: «جمهوری اسلامی را در زباله‌دان تاریخ می‌بینم.»

فرامرز اصلانی که بود؟/ موضع‌گیری عجیب برخی از سیاسیون به مرگ خواننده لس‌آنجلسی

در کنار مواضع اصلانی، نکته قابل توجه پس از اعلام خبر درگذشت او، مواضع عجیب و متفاوت برخی از چهره‌های سیاسی اصلاح‌طلب نسبت به این خبر بود:

فرامرز اصلانی که بود؟/ موضع‌گیری عجیب برخی از سیاسیون به مرگ خواننده لس‌آنجلسی

فرامرز اصلانی که بود؟/ موضع‌گیری عجیب برخی از سیاسیون به مرگ خواننده لس‌آنجلسی

رهبر انقلاب در یکی از سخنرانی‌های خود در سال ۱۳۹۷ بر این نکته تاکید داشتند که «در هر دوره‌ای یک‌جوری این‌ها خباثت‌های خودشان را نشان دادند. خیلی از آن‌ها استخوان‌هایشان هم خاک شد، بدنشان هم در زیر خاک خوراک کرم و مور و مار شد، امّا جمهوری اسلامی همچنان خواهد ایستاد.» و امروز اصلانی در حالی از دنیا رفت که جمهوری اسلامی هم‌زمان با نوروز ۱۴۰۳، چهل‌وششمین بهار خود را دید و قرار قله‌ها را فتح کند.

کد خبر 738139

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ممدقلی IR ۲۲:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۷
    5 3
    در دین اسلام وقتی کسی فوت می‌کنه ، فارغ از اینکه او چه دین و آیینی داشته، برایش طلب آمرزش میکنند و آرزوی شادی روح و نه اینکه پشت او بدگویی کنند و نفرت افکنی کنند. دین مهربانی که میگن یعنی این.
    • IR ۱۳:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۶
      5 1
      سلام،اخه ایشون مسلمان نبودن ظاهراً بودایی بودن.
    • IR ۲۰:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۷
      1 0
      او مسلمان نبوده ک سوزوندن برا جنازه ش خواسته!!! جنگیدن برابر نور از انسانیت دور هس انقلاب و حکومت اسلامی ایران ، نور هس چون طبق حقانیت هس ثمره خون شهدا هس هرچند در برحه ی از تاریخ سیاه نمایی شده توسط منافقان و خاینان داخلی و خارجیا
  • IR ۱۵:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۷
    0 3
    خداراشکر که خودش به زباله دان تاریخ وارد شد.جمهوری اسلامی زیر سابه امام زمان عج همیشه پابرجاست
  • باران آذری IR ۲۰:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۷
    1 0
    واقعا چقدر انسان خود تحقیر هس جمهوری اسلامی با خون عزیزترین انسانها بوجود امده هس اونم در امتداد خیلی مبارزات در طول تاریخ ایران از امیرکبیر میرزا کوچک خان از مبارزه ستارخان و باقرخان از مبارزه سه سرباز آذری ک ب دستور رضاخان ، نه گفتن و برابر نه گفتن و برابر یک لشکر شوروی جنگیدند