سید مهدی موسوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال و بختیاری با اشاره به آمار تولد سال ۱۴۰۲ در استان اظهار کرد: ۱۲ هزار و ۷۶۴ نفر در استان متولد شدند که از این تعداد شش هزار و ۶۳۱ نوزادپسر و شش هزار و ۱۳۳ نوزاد دختر ثبت شده است.
وی افزود: نرخ موالید در استان ۱۳/۵۸ در هر هزار نفر جمعیت ساکن بوده است و نسبت جنسی تولد ۱۰۷ بوده، یعنی به ازای هر ۱۰۰ نوزاد دختر، ۱۰۷ نوزاد پسر متولد شده است.
مدیرکل ثبت احوال چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بیشترین تولد ابتدا در شهرکرد با سه هزار و ۴۳۷ مورد و نرخ ۱۱/۳۴ و بعد از آن لردگان با سه هزار و ۱۲۱ مورد و نرخ ۲۳/۹۰ و کمترین ولادت در شهرستان بن با ۲۳۴ مورد بوده است.
موسوی با بیان اینکه در طول ۱۱ ماه سال گذشته، چهار هزار ۱۹۵ مورد فوتی در استان ثبت شده است، افزود: از این تعداد فوتی دو هزار و ۳۷۵ مورد مرد و هزار و۸۲۰ مورد زن بوده است.
وی تصریح کرد: از مجموعه فوتهای ثبت شده دو هزار و ۶۱۵ مورد در شهرها و هزار و ۵۸۰ مورد در روستاها بوده است، همچنین نرخ فوت در طی این مدت ۴/۴۶ بوده است.
مدیر کل ثبت احوال چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بیشترین آمار فوتی ابتدا در شهرکرد با دو هزار و ۴۵ مورد و نرخ ۶.۷۵ و بعد در لردگان با ۵۳۴ مورد و نرخ ۴.۰۹ ثبت شده است.
موسوی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲، چهار هزار و ۷۰۵ مورد ازدواج ثبت شده است، تصریح کرد: از این تعداد ازدواج سه هزار و ۷۲۴ مورد در شهرها و ۹۸۱ مورد در روستاها است.
وی تاکید کرد: نرخ ازدواج در استان ۶/۱۳ در هر هزار نفر است و بیشترین آمار ازدواج در شهرکرد با هزار و ۲۳۲ مورد و بعد از آن در لردگان با هزار و ۱۳۶ مورد ثبت شده است.
موسوی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، هزار و ۳۴۰ مورد طلاق با نرخ ۱/۷۵ به ثبت رسیده است که از این تعداد هزار و ۶۱۵ مورد در شهرها و ۱۷۵ مورد در روستاها به ثبت رسیده و بیشترین آمار طلاق در ابتدا در شهرکرد با ۴۳۸ مورد و نرخ ۱/۹۸ و بعد از آن در لردگان با ۱۸۸ مورد به ثبت رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ به ترتیب اسامی دلوین، رستا، آوا، آوینا، نورا در دختران و اسامی به ترتیب آیهان، آراد، شایان، آریا، امیرعلی و کیان در پسران بیشترین فراوانی اسامی در استان هستند.
نظر شما