سید وحید میرنظامی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی با بیان اینکه بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان برای سایر بازارچهها در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: در حال حاضر سه بازارچه با استانداردهای لازم آماده بهرهبرداری است.
وی افزود: تنها مشکل این سه بازارچه آئین نامه مالی و معاملاتی شهرداری و نگاه دستگاههای نظارتی است که با آنچه که مدنظر شورا است کمی تفاوت دارد.
عضو شورای اسلامی شهر اراک خاطرنشان کرد: شورای شهر تأمین اعتبار بازارهای میوه و ترهبار را با هدف ایجاد سه اتفاق مثبت برای شهروندان مدنظر قرار داده و سال جاری اعتبار خوبی برای ساخت و تجهیز مراکز عرضه مستقیم میوه و ترهبار در نظر گرفته شده است.
میرنظامی تصریح کرد: شورا با هدف جلوگیری از مراجعه مردم به هسته مرکزی شهر و ایجاد ترافیک و آلودگی، عرضه میوه با قیمت مناسبتر و پایینتر از سایر مراکز عرضه به همشهریان، کاهش دست دلالها و واسطهگر و دسترسی مردم به میوه مرغوب و با کیفیت به شکل بهتر، ایجاد بازارچههای میوه و تره بار را مدنظر قرار داده است.
وی ادامه داد: با توجه به مغایرتی که در نگاه اعضای شورا با دستورالعملها و ملاحظات دستگاه نظارتی وجود دارد، با گذشت یک سال شهرداری هنوز نتوانسته است بازارهای عرضه مستقیم میوه و ترهبار را بر اساس استانداردها و نمونههای مشابه در استانهای تهران و اصفهان و دیگر نقاط دیگر کشور را به بهرهبرداری برساند.
عضو شورای اسلامی شهر اراک گفت: شورای شهر به وعده خود مبنی بر تأمین اعتبار عمل کرد و شهرداری این سازهها را ایجاد و آماده کرده است.
میرنظامی افزود: در حال حاضر در زیر پل شهید سعیدی در انتهای جهانگیری و در پارک شهر سه مرکز آماده بهرهبرداری است.
نظر شما